Fiyatı uygun tutuyorum assjsjaja🤣
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-stratocaster-fullerton-build-383754395/detay
Alet anca imamın kayığına biner ... abi 4000 dolar istiyor 😕
bence asıl abartı olan dolar kuru
Bu konuda görmeden bişey diyemem sap cilası yüzünden hayvansı bir relicte olabilir.Sap diyo ki "ben öliyim artık" ... amca "olmaz satçam seni" diyo.
Kesinlikle hatta öyle bir durumdaki dolar ekonomist olmaya bile gerek Yok hele yazın terör yüzünden yabancı turizm yarıya düşerse dolar bu yaza 4 civarı olur :/Bir ekonomist olarak belirtmeliyim ki dolar kuru maalesef hala gerçekçi bir noktada değil. Yukarı doğru gidecek çok yeri var, ve yakında gidecek 🙁
yabancı turizm yarıya düşerse dolar bu yaza 4 civarı olur
Bana amcaaaa amcaaaaaa dediiiiileeeerrrr..... 🙂.Sap diyo ki "ben öliyim artık" ... amca "olmaz satçam seni" diyo.
Bana amcaaaa amcaaaaaa dediiiiileeeerrrr..... 🙂
Bu konuda görmeden bişey diyemem sap cilası yüzünden hayvansı bir relicte olabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eri-aciliyetten-satilik-gitar-379126202/detay
ben kaç yıllık gitaristim gidip onca ibanezinn cortun arasında bunu seçtiysem bir bildigim vardır.
Takla attım egoya gel vatandaş. 😀
"Doktordan Sıfır Ayarında Boss GT-10 Prosesör"
İlaçlarını düzenli alır, tansiyonunu yeni ölçtüm ... küçük 8 büyük 12 ... gayet iyi ...
Doktordan olunca daha bi aceip oluyo heralde ... bi de bayandan ...
Elektronik mühendisinden dese anlarım da ...
Bence bu ilan şu başlığın efsane ilanları arasına girer.
Hayvansı relic ... 1981'de? 😎
Sap bilgiğin ölü. Perdeler değişmiş, burguların yanı sigaradan yanmış, logo maskelenip cila sökülmüş ve yeni cila atılmış.
Gövde iyi durumda gibi görünüyor ama bakmak lazım, repaint olabilir.
Neyse, yani 4000 dolar fazlasıyla zor. İlk gitarını alacak bir milyoner çocuğuna belki ...
Hayvansı relic ... 1981'de? 😎
Sap bilgiğin ölü. Perdeler değişmiş, burguların yanı sigaradan yanmış, logo maskelenip cila sökülmüş ve yeni cila atılmış.
Neyse, yani 4000 dolar fazlasıyla zor. İlk gitarını alacak bir milyoner çocuğuna belki ...
selamlarHayvansı relic ... 1981'de? 😎