O gitar kelepir ilanlar konusuna düştüğü zaman aklımdan geçmişti böyle olacağı. O yüzden kelepir ilanlar konusuna çoğu kişi yazmıyor artık. Adamlar muhtemelen iki elde iki telefon sürekli sahibinden ve letgo sayfalarını yenileyip duruyor, bir yandan da burada kelepir ilanlar gibi konuların bildirimini açmış aç kurtlar gibi bekliyor.
Herkes gitar alıp satar, sürekli gitar alıp 50-100 tane gitarı evde tutacak değiliz zaten. Hatta aldığı fiyatın üstüne de satabilir, atıyorum sıfırı 5000 liraysa ve 2000 liraya aldıysa 3000 liraya satabilir, normaldir bu ve aldığı gitarı çalar, öyle hemen satmaya çalışmaz. Burada olan ise, gitarı alıp iki şarkı bile çalmadan ilana koymak. Zaten ben bu tiplerin gitar çalabildiğini de sanmıyorum ama amacın çalmak değil satmak olduğu belli.
Bilmeyenler vardır belki, gitar 9000 liraya satıştaydı ve şu an 18500 lira. Belki 9000 üzerinden pazarlık yapıp indirim de yaptırmıştır arkadaş. Ne diyelim, satmayı bekler artık. Çünkü ilanlarındaki Schecter yanlış hatırlamıyorsam 8000 liraya 2 ay bekledi ilanda. Şu an 19500 liraya ilanda. Hayallerde yaşıyor bazıları.