Abartı Ilanlar

Çok drama olmuş... istatistiksel olarak ve ülke gerçekleri dikkate alınırsa içten dışa ve doğudan batıya refah seviyesi artar ve hep böyle olmuştur. Ama benim gitarlara Erzurum'dan talip olan adam da oldu, şaşırmadım. Neden şaşırayım. Hatta mağazalara ulaşım düşünülünce Beşiktaş'ta oturan birine göre 1/10 bile fırsatı yok, elbet benim ilanla ilgilenecek 🙂
Konuya da en fazla maksadını aşmış bir cümle diyip geçmek lazım sanki... bence.

Bence " hem de Van'da " diyen abi aslında böyle bir koleksiyonluk gitarın ilk elden satın alınarak nasıl Türkiye'ye geldiği hakkında ki şaşkınlığını belirtmek için yazmıştır. Yoksa eminim ki Van'lıları yada doğu bölgesi insanımızı rencide etmek istememiştir.
Yani düşününce Esp 40. yıla özel ve sadece 1 adet gitar satışa çıkaracak ve o gitar satışa çıktığı an Türkiye'de bir kişi başkası satın almadan satın almış olacak. Bence bunu düşünerekten şaşkınlığını gizleyemediği için bunu yazmıştır.
Birde bir abi benim mesajıma alıntı yaparak o gitarla ilgili resimler paylaşmıştı ve o resimlerin birisinde Sold etiketi vardı gitarda ama okunmuyordu sanırım kime satıldığı bilgisi falan yazıyor o etikette.

ESP LTD V-200 V Kasa Elektro Gitar - En Uygun LTD Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 914150936
Bildiğimiz düşük-orta segment ltd gitar abi neden bu kadar pahalı ya? Manyetikler espnin kendi manyetikleri (Küçümsemek için demiyorum. Sadece o paraya değmeyeceğini düşünüyorum). Kasa desen ltd v 50 ile aynı özelliklere sahip. Galiba arkadaş ESP custom shop ilanını gördü dedi benimkinde Metin Türkcan imzası var aaaa hemen pahalıya satmalıyım
iyice tadı kaçtı bu işlerinde haa

Bence " hem de Van'da " diyen abi aslında böyle bir koleksiyonluk gitarın ilk elden satın alınarak nasıl Türkiye'ye geldiği hakkında ki şaşkınlığını belirtmek için yazmıştır. Yoksa eminim ki Van'lıları yada doğu bölgesi insanımızı rencide etmek istememiştir.
Yani düşününce Esp 40. yıla özel ve sadece 1 adet gitar satışa çıkaracak ve o gitar satışa çıktığı an Türkiye'de bir kişi başkası satın almadan satın almış olacak. Bence bunu düşünerekten şaşkınlığını gizleyemediği için bunu yazmıştır.
Birde bir abi benim mesajıma alıntı yaparak o gitarla ilgili resimler paylaşmıştı ve o resimlerin birisinde Sold etiketi vardı gitarda ama okunmuyordu sanırım kime satıldığı bilgisi falan yazıyor o etikette.
Gitarın modeli falan yazıyor orada.

40. yıl özel üretimlerde çok şık gitarlar var. Ne demişler? Paran varsa yancıkta, döşersin evi kastım şopla.

Sıfırı 11000 lira olan gitara 11000 lira isteyip açıklamada bedavaya veriyorum demek... Milletin sağlam torbacısı var.
1000 lira altına ve 1000 lira üstüne OFR'li Japon ESP E-II M-II'ler varken bunu almam şahsen 🙂

Daha düne kadar 2000 TL'nin altında idi bu gitar :

10.000 TL'ye S.B Dreams ... What the....

1000 lira altına ve 1000 lira üstüne OFR'li Japon ESP E-II M-II'ler varken bunu almam şahsen 🙂

Daha düne kadar 2000 TL'nin altında idi bu gitar :

10.000 TL'ye S.B Dreams ... What the....
antalyanın nemi kafa yapıyor. full ağaçtır ne demek abi. bizimkiler sunta mı

Dolar 15 lira olmuş galiba
EarthQuaker Devices Avalanche Run V2İlan No: 914594200
EarthQuaker Devices Avalanche Run V2 - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 914594200

Ağacı oturmuş, şu gitarı tokatlar vs yanında bir de “Türkiye’de tek” diye eklemek moda sanki bir kesimde. Adamlar herhalde gümrükçü, ülkeye giren çıkan ekipmanın listesini tutuyorlar.
Bu arkadaşla aynı yerde ikamet ediyoruz buralar pek büyük değildir, umarım bir yerde denk geliriz ve bu arkadaşa o küçük beynini insanları kandırmak için kullanmaması gerektiğini öğretirim. 🙂

Şiiri hazırladım, buna bir de beste yapalım, bu başlığın şarkısı olsun 🙂

..........Sahibinden Gitar...........

Ekledin bir vuruk, açtın iki delik,
Adına da yazdın, custom relic.
Haşat olmuş ikinci el gitara,
20.000 yazmış bir de numunelik.

Ağacı kurumuş, tonu oturmuş,
4 bir tarafı çizikle dolmuş,
1000 liralık SB Dreams,
Ne zaman 10000 lira olmuş ?

Soloist, M-II, Eclipse, Dinky
Bir hayalden ibaret benimki,
Sıfır fiyatına ikinci el
Satan adama ne denilir ki ?

Şiiri hazırladım, buna bir de beste yapalım, bu başlığın şarkısı olsun 🙂

..........Sahibinden Gitar...........

Ekledin bir vuruk, açtın iki delik,
Adına da yazdın, custom relic.
Haşat olmuş ikinci el gitara,
20.000 yazmış bir de numunelik.

Ağacı kurumuş, tonu oturmuş,
4 bir tarafı çizikle dolmuş,
1000 liralık SB Dreams,
Ne zaman 10000 lira olmuş ?

Soloist, M-II, Eclipse, Dinky
Bir hayalden ibaret benimki,
Sıfır fiyatına ikinci el
Satan adama ne denilir ki ?
Süper olmuş 😄

Yandaş olmayan haberleri takip etmenizi öneririm. Daha önce yazdım forumda, dolar bazlı bir alışverişiniz varsa almadığınız hergün aleyhinize. Bir daha düşüş filan beklemeyin uzun süre demiştim. Haftasonu olanlar bambaşka zaten, siyaset yapmayalım ama yön olarak TL'nin güçleneceği bir dünyada değiliz. Böyle bir ortamda da hiçbir ilan "abartılı" değil artık. Son 1 sene içerisinde yaptığım müzik ve elektronik alışverişlerim bugün itibariyle ortalama 15% daha ucuza geldi bana TL bazında. Gelirim ise aynı ... eh bu durumda iyi ki almışım.

Geri