bu arkadaş bu gitarı özel 2014 gitar üretimi olarak aldı. internette var eski 1958 miydi tam hatırlamıyorum özür dlerim o günkü üretime sadık kalınarak yapılan çok özel bir seri gitarı bu 24.000 tl satış fiyatı ile çıktı satışa nakitte 20,000 tl ye bırakıyorlar. ve ayrıca ekranda gördüğümüz sol attaki relic kıvamı da üretim modelidir eskimiş görüntüsü değildir. bizzat değerli üstadım @hackeiommi ye danıştım bu gitarı alayım mı 20.000 e diye o da boşver dedi. özel lp renklerinden 1 er adet üretildi bu da 1 taneydi ve satılmıştı hala tek bu satılmış görünüyor. demekki alan arkadaş bu ve ödediği rakam ile aldığı performans örtüşmedi. kendisi de aklı sıra 30.000 e kakalamaya çalışıyor 😀
http://www.do-re.com.tr/elektro-gitarlar
Sakat ürünler bunlar. Güya reissue, aynu o dönemin özellikleri falan ama, bazıları da chambered veya weight reliefli. Hayır düpedüz de "Bu fiyata almayan enayidir" demiş. Sıfırından da pahalıya satıyor hayvanım. Sanki orta temizlikte 67 - 68 LP! Lan o fiyattan daha ucuza ebayda, 60- 69 arası orjinal üretim, boyası biraz dökük, sağı solu azıcık vuruk has Gibsonlar var 😀