Bir yere varmak istediğim yok.Gereksiz alınganlık yapmaya lüzümda yok.Söylediğim şey özetle isteyen istediği malı istediği fiyata istediği şartlarda alır satar.Ürünü almayacak,sırf laf olsun torba dolsun diye yok şu alet şu fiyattan gittiyse bunun ederi budur diye bilirkişilik yapma hakkı kimsede yok.
Benim böyle bir ilanım olsaydı ve birisinin gelipte " yav ben bunun üst modelini şu fiyata sattım bence seninkinin ederi budur "demesi kadar abesle iştigal birşey olabilir mi?
Video gerginlik dağılsın gülelim diye atılmış birşey kasmaya gerek yok.
İkinci kısım için ise birşey söylemeye gerek yok.Yazdıklarının içinde okadar çok göreceli kelimesi geçiyorki zaten bahsettiğim şey bu.Bir konuda göreceli kelimesini kullanıyosan o konunun kesin cevapları yoktur sonuç olarak.Herkes istediği malı istediği fiyattan satar.Alacak olan onu da alır yada almaz yani.3. kişilerin arabuluculuk yada izdivaç programı rolüne bürünmesine gerek yok.
Edit: Bu arada bu yazıyı ürünlerinin neredeyse hepsini 3 te 1 i fiyatına bırakan biri yazıyor.Herhangi yüksek fiyattan satmaya çalıştığım bir şeyim de yok. Tek sorun bazı insanlar yerli yersiz konuşmayı çok seviyor.Millet olarak birşeylere karışmayı ne kadar çok seviyoruz.