Japonya üretimi Jackson gitarların fiyatlandırması gerçekten bu başlığı çok uzun süre meşgul etti ama bu ilan sahibi çok astronomik ölçüde garip denebilecek bir fiyat koymuş.Altta da gitarına özel yapım demiş.Jackson gitarlardan pek anlamam açıkçası ama @blackfriday666 Tolga abi bilir bence.
Japonya üretimi Jackson gitarların fiyatlandırması gerçekten bu başlığı çok uzun süre meşgul etti ama bu ilan sahibi çok astronomik ölçüde garip denebilecek bir fiyat koymuş.Altta da gitarına özel yapım demiş.Jackson gitarlardan pek anlamam açıkçası ama @blackfriday666 Tolga abi bilir bence.
Ben gitar buyuk ihtimal partcaster diyorum zaten.Ama Satici ile gorustum, neckte May 63 stamp var, isteyen almadan once tabiki bakicak ve arastiricak cevabi geldi.Gitarin fretlerle beraber inlaylar da degisti buyuk bir ihtimal. Satin aldiginda cok kotu durumdaymis.
Ve evet. O fingerboard %99 brazilian rosewood. %1 hata payi koymustum.
bu arada resmini paylastigin 63 Tele bir partcaster.63 body, 64 neck with pearloid dot inlays
Cesco's Corner Guitars
Cesco's Corner Guitars is the place for any vintage guitar enthusiast! Here we share with you our knowledge, history and passion to provide the most valuable vintage experience possible.www.cescoscornerguitars.com
Bu gitarın entonasyonu nasıl ayarlanıyor?
Manyetik modifiyesi de olsa da bu gitar için ciddi anlamda istenen değer ortalamanın epey dışına çıkmış.Yakın bir tarihte bunun zero tremolosu olmayan bir versiyonunu 200 dolardan satmıştım.Çok temiz durumda olsa dahi üstündeki manyetik ve hardcase ile yine de benim gözümde 500 dolardan fazla etmeyecek bir gitar maalesef.Satan kişi prestige serisi değerinde fiyat biçmiş.Gitarım fotoğraflardan görüldüğü üzere oldukça temizdir. Vuruk, ezik vs. yoktur. Evden dışarı çıkmamıştır. Artık hobime zaman ayıramadığım için satmaktayım.
Gitarın köprü ve sap manyetiği DiMarzio John Petrucci set (Crunch Lab + Liquifire) ile, orta manyetik ise Fender 50's Single manyetik ile değiştirilmiştir. Ayrıca eklenen switch ile köprü ve sap humbuckerları single moda geçmekte, böylece yerine göre Fender Strat tonuyla birlikte, istenildiğinde de high-gainde sert tonlar alınabilmektedir.
Gitarın klavyesinin ne kadar rahat olduğunu söylememe gerek yok. Ayrıca köprüsü Edge-Zero II...
- gigadeth
- Yanıt: 0
- Forum: Elektro Gitarlar
bir 0 eksik girmiş.
evet. sanki manyetik takmasını da ben istedim. kaldı ki yaptığın modifikasyon her ne ise ikinci elde direkt o modifikasyon da değer kaybına uğrar. gitarın üstüne sıfır manyetik fiyatlarını eklemek çok saçma.Manyetik modifiyesi de olsa da bu gitar için ciddi anlamda istenen değer ortalamanın epey dışına çıkmış.Yakın bir tarihte bunun zero tremolosu olmayan bir versiyonunu 200 dolardan satmıştım.Çok temiz durumda olsa dahi üstündeki manyetik ve hardcase ile yine de benim gözümde 500 dolardan fazla etmeyecek bir gitar maalesef.Satan kişi prestige serisi değerinde fiyat biçmiş.
Bu mesajdan sonra ilanı mı düzeltti bilmiyorum ama all tube diye bir ibare kalmamış ilanda 🙂 lambalı amfi yazıyor sadece. Onda da problem yok amfi lambalı evet.Şu amfinin fiyatından ziyade açıklamasında sorun olduğundan buraya belirtme ihtiyacı duydum.Blackstar Ht1,ht5 serisi amfiler all tube değiller,zaten büyük bir kesim tarafından biliniyordur.Pre katındaki gain stage,power katındaki faz bölücüsü solidstate iken all tube olması pek mümkün değil açıkçası.Belirttiğim gibi garip bir şekilde engellendim.İlan sahibinin ya bilgi eksikliğinin ya da art niyetinin bulunduğunu düşünüyorum.
Daha sonrasında mesajını silip,ilanı düzenlemiş.Muhtemelen bilgi eksikliğinden yaptı ama bana all tube deyip sonrasında karşı cevap bile sunmadan direkt beni engellediğinden ötürü bir kötü niyet sezmiştim.Açıkçası satıcı bir mağaza olduğundan ötürü bence ticari kaygıları çoğu unsurun önünde tutuyor.Hoş her all tube amfi de güzel değil ama yine de kendi sayfasında epey amfi satan birinin preamp katında sadece bir tane 12ax7 lambasıyla high gain işlere gelebilecek bir amfinin all tube olmadığını bildiğini düşünüyorum.Bir şekilde fikir edinip full lambalı amfi almak isteyen ancak çok da parası olmayan insanların kasıtlı ya da istenmeyerek yanlış yönlendirmeyle dikkatini çekebilecek bir durum olduğundan en başta belirtmiştim.Bu mesajdan sonra ilanı mı düzeltti bilmiyorum ama all tube diye bir ibare kalmamış ilanda 🙂 lambalı amfi yazıyor sadece. Onda da problem yok amfi lambalı evet.