Aeroband Midi Gitar

Merhabalar, uzun süredir foruma giriş yapmıyordum ancak bir cihaz görüp merak edince danışmak istedim. Bununla ilgili en iyi bilgiyi bu forumdan alacağımı düşünüyorum. Öncelikle ben 36 yaşında, müziği hobi olarak işten arta kalan zamanlarımda evde yapıyorum. Kendi çapımda bateri, midi klavye ve klarnet çalıyorum. Nasıl karşıma çıktı bilmiyorum ama bu aeroband midi gitar videosuyla karşılaştım ve cihaz çok hoşuma gitti. Bu cihaza denk gelen oldu mu? Öncelikle şunu belirteyim amacım elektro gitarın yerine koymak değil. İkisi çok farklı aletler. O yüzden elektro gitarla kıyaslamamanızı rica ediyorum. Çünkü elektro gitar alıp öğrenmeye niyetim yok. Bir kaç kere denedim ama sonra kendi bildiğim enstrümanlarla devam etme kararı aldım. 😁Bu ürünü midi klavyede çaldığım gitar tonlarını elde etmek için planlıyorum. Açıkcası amacım tamamen görsel. Midi klavye yerine gitar tonlarını bununla çalmak istiyorum. Hem klavyesi telli değil de dokunmatik olduğundan daha hızlı adapte olacağımı da düşünüyorum. Bu ürün iş görecek bir ürün mü? Midi klavye yerine kullanabilir miyim yoksa tamamen iş görmez bir oyuncak mı? Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Bir ara incelemiştim. Gitar yerine sakın koymayın; yanından bile geçmez. Bend yok, slide yok, hammer on / pull off yok. Kendine göre bir Tuşe hassasiyeti var ancak alıştığınız şekilde değil.

İki amaçla çok işe yarar ve bence başka bir amaca hizmet etmez.

- Gitarda çaldığınız şeyleri daw da MIDI olarak kaydedecekseniz,
- Piyano fülüt vb sesleri MIDI klavyeniz olmadan çıkartmak istiyorsanız...

Geri