Alarm! (alternatif punk rock)- İzmir

Serkan kardeşim !yeni yılın kutlu olsun,henüz sizi dinleme imkanım olmadı ama davulda sen olduktan sonra mekan yıkılır korkusuyla gelemiyorum 🙂 .Şaka tabiki ..Yakındır sizlere gelmem.Bekleyin beni 🙂 byzz

selamlar..yılbaşında dinledik çokta eğlendik çok başarılı ve güzel bir programdı..keşke biraz daha uzun sürseydi ama esk.de mekanlar erken kapanıyomuş onuda öğrenmiş olduk 🙂
sizin için yeni yıl dileğim en kısa zamanda mal mal bakmayan ve gerçekten bu müziği dinlemek istediği için bara gelen dinleyici kitlesine kavuşmanız..aynı zamandada düğün salonu gibi (mimari açıdan diil) olan rock barlardaki düğün gruplarındanda hepimizin kurtulması 🙂

Düğün grupları yüzünden rock bar denen mekanlarda rock dinleyemez olduk. Düğün repertuarı dinleyen erkeklerin kızları rahatsız etmeleride ayrıca bi iğrenç yolunuz açık olsun başarılar.

!!!!!!!!bol müzikli, bol bol alarm! konserli seneler arkadaşlar!!!!!! :metalhead

müzik dinlemeye gelen insanlar daha fazla eskişehirde sanki, buraya pek benzemiyo ama gelin görün ki oldukça ironik bir şekilde burda müziğin "M"sini bilmem ne zanneden onlarca insan varken, kimse umursamazken barlar sabahın körüne kadar iş yapar, müzisyenler 3 saat bazen daha fazla sahnede kalır emek verir, dinlenilen yerlerde de(eskişehir gibi)3'de biter müzik o da yılbaşı diye...izleyene de yazık izletene de...
toptan kaybedince anlıycaz heralde bizde aslında harcanan emeği, her güzel şeyde olduğu gibi...neyseeeeeeeee
güzeldi eskişehir de izlemek sizi..eğlendik yine saolun.. :zipla

selamlar 😉
teşekkürler arkadaşlar eglendirebildiysek ne mutlu bize.. bide bazi aksaklıklar
olmasaydi daha güsel olcakti mikserci arkadaş biras içkiyi fazla kaçirinca bizim tonlarda sarhoş olmuş tabi neyse ben çok eylendim ama çabuk bitti işte napalim bi daki sefere. Eskişehir programlarimiz devam edicek herhalde bakalim hayirlisi...Gercekten müzik dinliyen arkadaşlarimiza çok ihtiyacimiz var...Punkrock go onn... yuppiiiiii 😆

punkserkan demiş ki:
selamlar 😉
teşekkürler arkadaşlar eglendirebildiysek ne mutlu bize.. bide bazi aksaklıklar
olmasaydi daha güsel olcakti mikserci arkadaş biras içkiyi fazla kaçirinca bizim tonlarda sarhoş olmuş tabi neyse ben çok eylendim ama çabuk bitti işte napalim bi daki sefere. Eskişehir programlarimiz devam edicek herhalde bakalim hayirlisi...Gercekten müzik dinliyen arkadaşlarimiza çok ihtiyacimiz var...Punkrock go onn... yuppiiiiii 😆
,

slm son msjdan epey gecmıs grup hala bıyerlerde calıyomu. ıl dısından gelmek ısteyen ona gore program yapar hanı.. o acıdan...........Punkrock go onn... :roll:

sevgıyle..

Ben anlatayim efenim... şimdik şöle oluyor..
Bara gelen arkadaşlarimiz bizim her şarkiyi çaldiğimizi düşünüyolar,yada evindeki winamp playlistindeki bütün şarkilari çaldiğimizi felan mı düşünüyo nedir! her şarkiyi istiyolar.Bide biz o şarkiyi çalmıyorus diyorus ama yine anlamıyo falla bende bişi anlamıyorum 😀 ...
Biz o an sahnedeyiz belli bir repertuarimiz var çaliorus istediğin şarki varsa repertuarda zaten çalaris hatta yoksa bile şarki güselse yapariz..bu ısrar niye anlamadim ben ..nese özellikle sayko kilır dan nefret ediyorum bunu kaç defa sölicem acaba.... :x o şarki dişinda ne olursa çalarim ama o olmas falla yaff 🙁 :roll: nese saygilar teşekkürler ALARM+ dinlemeye devam cuma ve cumartesi süpris coverlar var hadi bakalim hayirlisi 😉

teşekkürler efenim....yahu haklısınız sonuna kadar da şimdi durup dururken böyle bi eleştiri yapılınca garipsedim arkadaşım.....
ama yapığınız iş güzel takdir ediyor, dinliyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz....
ama unutmamak lazım alkollü mekanda da çalışmak zor...mesela ben bi gün birilerinden 15 kere "kadifeden kesesi" istediğimi hatırlıyorum 🙂

biraz yalancıyım galiba....
neyse bekliyoruz yeni coverları.....

punkserkan demiş ki:
Ben anlatayim efenim... şimdik şöle oluyor..
Bara gelen arkadaşlarimiz bizim her şarkiyi çaldiğimizi düşünüyolar,yada evindeki winamp playlistindeki bütün şarkilari çaldiğimizi felan mı düşünüyo nedir! her şarkiyi istiyolar.Bide biz o şarkiyi çalmıyorus diyorus ama yine anlamıyo falla bende bişi anlamıyorum 😀 ...
Biz o an sahnedeyiz belli bir repertuarimiz var çaliorus istediğin şarki varsa repertuarda zaten çalaris hatta yoksa bile şarki güselse yapariz..bu ısrar niye anlamadim ben ..nese özellikle sayko kilır dan nefret ediyorum bunu kaç defa sölicem acaba.... :x o şarki dişinda ne olursa çalarim ama o olmas falla yaff 🙁 :roll: nese saygilar teşekkürler ALARM+ dinlemeye devam cuma ve cumartesi süpris coverlar var hadi bakalim hayirlisi 😉

😀 😀

ehemehem demiş ki:
selam arkadaslar!

hatılatmak zorunda kaldıgım icin utandigim bir detay:

sahnede calan muzisyenler mp3 player değil insandırlar.

:alkıs :alkıs

Punkrock go onn...

ya ben bu alkıs simisini niye yapamıyorum yaaaaaaaaaaaa (yaptım sayın🙂

roxanne demiş ki:
teşekkürler efenim....yahu haklısınız sonuna kadar da şimdi durup dururken böyle bi eleştiri yapılınca garipsedim arkadaşım.....
ama yapığınız iş güzel takdir ediyor, dinliyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz....
ama unutmamak lazım alkollü mekanda da çalışmak zor...mesela ben bi gün birilerinden 15 kere "kadifeden kesesi" istediğimi hatırlıyorum 🙂

biraz yalancıyım galiba....
neyse bekliyoruz yeni coverları.....
Fallla alkollü mekanlarda çalmak tabi zor insanlarimizi memnun etmek daha bi zor 😆

Herkesin bayrami kutlu ve mutlu olsin arkadaşlar...neşe dolsun herkesin içi
bir kelebek misali uçsun ordan oraya heuehu 😉
PERŞEMBER BERİ bardayiz haberniz ola..bayramin 3.gününe tekabul ediyo..
sona aman komutanın ben duymadim görmedim demeyin..
kalin saglicakla..Punkrock go onnn 😆

Geri