,punkserkan demiş ki:selamlar 😉
teşekkürler arkadaşlar eglendirebildiysek ne mutlu bize.. bide bazi aksaklıklar
olmasaydi daha güsel olcakti mikserci arkadaş biras içkiyi fazla kaçirinca bizim tonlarda sarhoş olmuş tabi neyse ben çok eylendim ama çabuk bitti işte napalim bi daki sefere. Eskişehir programlarimiz devam edicek herhalde bakalim hayirlisi...Gercekten müzik dinliyen arkadaşlarimiza çok ihtiyacimiz var...Punkrock go onn... yuppiiiiii 😆
😆 hhahah eyvallah kardeşim süpersin ama olmuyor işte bizde kasiyos hala ve kasmayada devam edices bakalim ne olucak sonunda :!:kancabass demiş ki:Kahrolsun düğün müziğinin Rock müzik üzerindeki anormal baskısı. 🙂 Arkadaşlar başarılar diliyorum her zaman arkanızdayım.
ehemehem demiş ki:selam arkadaslar!
hatılatmak zorunda kaldıgım icin utandigim bir detay:
sahnede calan muzisyenler mp3 player değil insandırlar.
punkserkan demiş ki:Ben anlatayim efenim... şimdik şöle oluyor..
Bara gelen arkadaşlarimiz bizim her şarkiyi çaldiğimizi düşünüyolar,yada evindeki winamp playlistindeki bütün şarkilari çaldiğimizi felan mı düşünüyo nedir! her şarkiyi istiyolar.Bide biz o şarkiyi çalmıyorus diyorus ama yine anlamıyo falla bende bişi anlamıyorum 😀 ...
Biz o an sahnedeyiz belli bir repertuarimiz var çaliorus istediğin şarki varsa repertuarda zaten çalaris hatta yoksa bile şarki güselse yapariz..bu ısrar niye anlamadim ben ..nese özellikle sayko kilır dan nefret ediyorum bunu kaç defa sölicem acaba.... :x o şarki dişinda ne olursa çalarim ama o olmas falla yaff 🙁 :roll: nese saygilar teşekkürler ALARM+ dinlemeye devam cuma ve cumartesi süpris coverlar var hadi bakalim hayirlisi 😉
ehemehem demiş ki:selam arkadaslar!
hatılatmak zorunda kaldıgım icin utandigim bir detay:
sahnede calan muzisyenler mp3 player değil insandırlar.
Fallla alkollü mekanlarda çalmak tabi zor insanlarimizi memnun etmek daha bi zor 😆roxanne demiş ki:teşekkürler efenim....yahu haklısınız sonuna kadar da şimdi durup dururken böyle bi eleştiri yapılınca garipsedim arkadaşım.....
ama yapığınız iş güzel takdir ediyor, dinliyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz....
ama unutmamak lazım alkollü mekanda da çalışmak zor...mesela ben bi gün birilerinden 15 kere "kadifeden kesesi" istediğimi hatırlıyorum 🙂
biraz yalancıyım galiba....
neyse bekliyoruz yeni coverları.....