Teşeküürler arkadaşlar ilginize..elephantwoman demiş ki:selam arkadaşlar! sizi pek yakından takip edioruz ancak ne kadar yakınlaşırsak yakınlaşalım şu gün sayısında bi artış göremedik..yok mu bi atılım planınız,daha çok çalsanız..punk partilerinde boy gösterseniz,yani yoksa da ööle bi organizasyon,organizatör arkadaşlar var bildiim kadarıyla bi ön ayak olma durumu olamaz mı?sewgiler saygılar..daha çok hareket daha çok yenilik istioruz silkinen piyasada değişikliklere ihtiyacımız var bence..
teşekkürler..saygi bizden 😉mRNA demiş ki:Alarm+'yı tebrik etmek ve önünde saygıyla eğilmek gerektiğini düşünüyorum, çünkü İzmir'in yabancısı olduğu punk soundunun ham ve güçlü ruhunu bara taşımak cesareti zaten yeterince hayranlık uyandırıcı.
Öte yandan bu adamlar bu işi 3 kişi yapıyorlar, yani ortada dinleyicilerin pek de farketmediğini düşündüğüm ağır bir işçilik durumu mevcut.
Ve en önemli kısmı, çok güzel çalıyorlar. Hatta daha çok sevdikleri şarkıları daha bir güzel çalıyorlar.
Sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.
Şu an besteleri düzenliyoruz en kısa zamanda kayıda girip 2 ve ya 3 şarkıdanterelelli demiş ki:temin edebileceğimiz bir demo çalışmanız var mı acabaa...
KANJ demiş ki:Neden Detone isminden vazgeçip Alarm yaptınız ya şimdi sitenizde nakault olmuştur...
selam Kanj...sanırım yanlış anladığın bir durum var,biz DeTone isminden vazgeçmedik,biz DeTone`yi dağıttık...Alarm`ın DeTone ile bi alakası yok...Alarm başka bir grup,başka bir proje...beste konusuna gelince;Mor Yazma ile Yegane Punk çalıyoruz...şimdi diceksin ki onlar DeTone`nin değil miydi?onlar DeTone ile de değerlendirildi ama şarkılar bana ait,ben nereye gidersem de benle gelecekler...şimdilik bu kadar... 😉