@ugureryasar arkadaşımıza MS Minimix sattım. Ödeme konusunda bana olan güveni için teşekkür eder iyi günlerde kullanmasını dilerim.
Ben teşekkür ederim herşey için .@ugureryasar arkadaşımıza MS Minimix sattım. Ödeme konusunda bana olan güveni için teşekkür eder iyi günlerde kullanmasını dilerim.
Abi neler geçiyor aklından 😀@oldiesngoldies : Arkadaşım için MXR Comp aldım. O da süper bir arkadaşımız, çok özenli ve detaycı. Her an sağ kolum olabilir 😀
Nickim ile gündeme gelmek istemiyorumBu aralar alışveriş yaptığım arkadaşlarım:
@zencikapici : Vox Time Machine sattım. İnanılmaz kafa bir adam, nickinin hakkını veriyor. Şimdi sıra bende alışveriş konusunda 🙂
@oldiesngoldies : Arkadaşım için MXR Comp aldım. O da süper bir arkadaşımız, çok özenli ve detaycı. Her an sağ kolum olabilir 😀
@DeathDrain : Alışveriş yapmadık ama birebir tanışma imkanımız oldu. Kendisine kefilim, pırıl pırıl bir arkadaşımız.
@bi'kafa : Kendisine Cort gitar sattım, ayrıca yine onun adına İzmir'den Ibanez gitar alıp kargoladım. Tertemiz, dost canlısı bir arkadaşımız.
@forbidden_city : Şimdi ne alıp-sattığımı hatırlamıyorum ama görünce o hatırlatır. Hakkında konuşmaya gerek yok. "Bilen bilir" diyeyim 🙂
Bunların dışında özel bir parantez açıp teşekkür etmek istediğim, yine yukarıda da bahsi geçmiş olan bir kaç arkadaş var. Güzide @diabolique , @Aytek , @CAJEMIR , @cemtknz , @northerner ve @zencikapici ya teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kendileri sonsuz güven ve taksit ile, yeri gelip 3 ay erteleme, yeri gelip çok taksit imkanlarıyla beni ekipman sahibi yapmışlardır. Bu adamları koruyun kollayın. Nesilleri tükeniyor çünkü.
Herkese iyi forumlar...
Bu aralar alışveriş yaptığım arkadaşlarım:
Bunların dışında özel bir parantez açıp teşekkür etmek istediğim, yine yukarıda da bahsi geçmiş olan bir kaç arkadaş var. Güzide @diabolique , @Aytek , @CAJEMIR , @cemtknz , @northerner ve @zencikapici ya teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kendileri sonsuz güven ve taksit ile, yeri gelip 3 ay erteleme, yeri gelip çok taksit imkanlarıyla beni ekipman sahibi yapmışlardır. Bu adamları koruyun kollayın. Nesilleri tükeniyor çünkü.
Herkese iyi forumlar...
Eyvallah aykancım, 5tl ye gönderdiğim o jumbo kasa akustik gitarın kargo fişini saklıyorum 😀 @AykanKK
Bi açıklama bekliyoruz türkrock ahalisi olarak 😱Eyvallah aykancım, 5tl ye gönderdiğim o jumbo kasa akustik gitarın kargo fişini saklıyorum 😀 @AykanKK
İyi günlerde kullan hocum 🙂@regardless adlı arkadaşımızdan bugün bir alışverişimiz oldu. kendisine çok teşekkür ederim çok rahat ve bana kolaylık sağladı ürünü alma konusunda. Tekrar teşekkür ederim… bu arada Fulltone Full-Drive Mosfet 2 dediği kadar da sağlam bir sound a sahip ve ürün çok temiz...
Özgür beyle karşılıklı güvene dayalı bir takas gerçekleştirdik. Sıkıntısız, temiz bir alışveriş oldu. Kendisine güveni için teşekkür ederim.@oldiesngoldies nick'li onur adlı arkadaşla sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdim. Son derece yardımcı ve ilgili. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.