Amfi önerisi

Arkadaşlar selam. Nux mg 300 mkii kullanıyorum. Behringer bh 470 kulaklık kullanıyorum. İlk başta referans monitörü almayı düşündüm ama şöyle bir durum da var bazen dışarda gittiğimiz yerlerde de kendi kendimize gitar çalıyoruz bu yüzden pilli bir amfiye de ihtiyaç duydum. Nux mighty 8bt mkii gözüme takıldı sizce alınır mı ? Mg300 mkii ile kullaninca da tatmin eder mi ? Veya başka önerileriniz var mı ? Bütçem 10bin civarı.

Sordugun amfileri bilmiyorum ancak ucuz ve pilli amfilerde kolayca karsilasilan Marshall MS2 ve MS4'den uzak durmani tavsiye ederim. Her birini kullandim. Ikiser tane alip stereo benzeri birseyler denedim, bu amfiye gore fazla ust duzey pedallar ile birlikte kullandim vs. vs. hic bir sekilde sevemeyip elden cikardim.

Nux mighty vardı bende, gerçi mk1 di. Fena değildi. Pilli ufak amfiler arasında bence katana mini. Nux tarzı amfiler bence fazla kompresli, fazla mix ready. Katana mini analog hisse en yakın olanlardan.

Nux mighty vardı bende, gerçi mk1 di. Fena değildi. Pilli ufak amfiler arasında bence katana mini. Nux tarzı amfiler bence fazla kompresli, fazla mix ready. Katana mini analog hisse en yakın olanlardan.
boss da düşünmüştüm ama nuxun verdiği özellikleri vermediği için vazgeçtim. Tabiki boss ike nuxun kalitesi karşılaştırılamaz ama galiba bossu bi canlı kulakla dinlemem lazım.

Geri