Mark 3 ile 5'i karşılaştırabilir misiniz desem? Yurtdışından makul ve mantıklı bir fiyata Mark 3 getirtebilme durumum var elimdeki fazlalık iki - üç ekipmanı satabilirsem. Mark 5:25 de aklımı çelmiyor değil ama El84 faktörü kafamı karıştırıyor biraz...Burası amerikan kanadı, mark v var kombo malesef, kendi halinde takılıyor. Amerikan kanadında tek eksiğim 5150 II, 6505+ da olur aynı alet de işte ya 5150 yazsın.144955 eklentisini görüntüle
aha burası ingiliz kanadı, JCM800 kesinlikle modlanmalı bir kaç şekilde, en tak çal olanı silver jubilee, VM2266 en marshall dna’sına sahip olan ama bazı kronik değişikliklere ihtiyacı var fx loop vs. Niyetim bir tane de Ceriatone hot rod kılıklı bir alet almak, bir de Friedman Twin Sister var da, ya nasip. Bu kadar marshalla bir greenbacksiz olmaz, normalde koyu ve honky bulsam da marshallar ile anlaşıyor, 1960BX
144956 eklentisini görüntüle
Burası da doğu almanya gülle takımı, ENGL Fireball @Rockfabrikeffects ’te emin ellerde bakımdan geçiyor. VH2 malum türünün tek örneği çok garip bir alet, hiçbir şeye benzemiyor çaldığım, fx loop’una bir eq ile çok fena yerlere gidiyor alet, direkt tool tınlıyor aslında (dinlemesem de) D moll ise herbertin küçüğü denmiş ama , mid complex bir alet, basları dengelenirse gerçekten fazlasıyla müzikal, kompresyon hastası olmasam da bu Diezellerin eklediği kompresyona düştüm resmen. Herbert MK3 de kısmet olur mu bilemedim. Bunlar genelde full spektrumda güçlü amfiler olduklarından rear loaded OS kabinlerle, recto gibi, pek iyi anlaşamıyorlar, aslında yine anlaşıyorlar da, standart boyut ve özellikle front loaded kabin daha şık oldu, insanın suratında patlıyor.144957 eklentisini görüntüle
Burası da 2. Yenici amerikan kanadı. Fender Super Sonic 22 @ChordSolo ’dan misafir. Benim emektar 1975 twin , bir de 90’lardan prosonic 1x12 komboya çevrilmiş halde kendisi.144958 eklentisini görüntüle
Ekleme: Geçenlerde bu başlık altında el34'lü mark 5'leri sormuştum hatırlarsınız belki. Sonunda deneme fırsatı bulabildim 90w kafa versiyonun el34 takılı halini. Açıkçası el34'lü halini 6l6'ya göre daha çok beğendim şahsen.