Katatonia Salı 11:06 #1,944 YT demiş ki: Nihayet kavuştuk 🙂 178100 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi.
YT demiş ki: Nihayet kavuştuk 🙂 178100 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi.
helalmustafaabi Salı 12:25 #1,945 Katatonia demiş ki: Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi. Hepsini görmek için tıklayın... BİM marshall'ı
Katatonia demiş ki: Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi. Hepsini görmek için tıklayın... BİM marshall'ı
YT Salı 15:54 #1,946 Katatonia demiş ki: Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim 🙂 gevremiş bayağı, sileyim derken L harfi de ayrıldı a'dan 😂 çok beğendim ben de tonlarını.
Katatonia demiş ki: Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂 Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim 🙂 gevremiş bayağı, sileyim derken L harfi de ayrıldı a'dan 😂 çok beğendim ben de tonlarını.
Hakan Baysal Dün 22:35 #1,948 LuciferioN demiş ki: Eksikler var, Hepsini görmek için tıklayın... Marshall MG 10 var mı kaptan 🤣
LuciferioN Dün 22:57 #1,949 Hakan Baysal demiş ki: Marshall MG 10 var mı kaptan 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... Abi Blackt Star ID13849 ile Positivegrid AI destekli metallica tonu amfisi arasında kaldım açıkçası
Hakan Baysal demiş ki: Marshall MG 10 var mı kaptan 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... Abi Blackt Star ID13849 ile Positivegrid AI destekli metallica tonu amfisi arasında kaldım açıkçası
tragop Bugün: 03:06 #1,950 LuciferioN demiş ki: Abi Blackt Star ID13849 ile Positivegrid AI destekli metallica tonu amfisi arasında kaldım açıkçası Hepsini görmek için tıklayın... Bu iki amfiyi versem üzerine kaç tl nakit gerekir Soldanoya karşılık? Blackstar yanlamasına girebilir belki o rafa.
LuciferioN demiş ki: Abi Blackt Star ID13849 ile Positivegrid AI destekli metallica tonu amfisi arasında kaldım açıkçası Hepsini görmek için tıklayın... Bu iki amfiyi versem üzerine kaç tl nakit gerekir Soldanoya karşılık? Blackstar yanlamasına girebilir belki o rafa.