Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂
BİM marshall'ıYeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂
Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi.
Teşekkür ederim 🙂 gevremiş bayağı, sileyim derken L harfi de ayrıldı a'dan 😂 çok beğendim ben de tonlarını.Yeni bir marka Marsnall, Nixe gibi. 🙂
Şaka bir yana güle güle kullan güzel amfi.
Marshall MG 10 var mı kaptan 🤣Eksikler var,
Marshall MG 10 var mı kaptan 🤣
Bu iki amfiyi versem üzerine kaç tl nakit gerekir Soldanoya karşılık? Blackstar yanlamasına girebilir belki o rafa.Abi Blackt Star ID13849 ile Positivegrid AI destekli metallica tonu amfisi arasında kaldım açıkçası
Merhabar. Genellikle türk rock, pop, blues tarzı seviyorum ama yer yer de metallica, megadeth, rammstein çalabileceğim, çünkü onları da severim eksik kalmak istemem, bir amfi arıyorum. Bütçe max 5k. İkinci el alamam çünkü anlamıyorum. Bulunduğum yerde de dükkan yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de sert tonlar için pedal ne önerirsiniz. İyi forumlar.
Seç beğen 🤣sert tonlar için pedal ne önerirsiniz.
Yok abi Bedri Baykam 😌Senin ataların Pablo Picasso muydu birader, bu nasıl bir tablo?
Merhabar. Genellikle türk rock, pop, blues tarzı seviyorum ama yer yer de metallica, megadeth, rammstein çalabileceğim, çünkü onları da severim eksik kalmak istemem, bir amfi arıyorum. Bütçe max 5k. İkinci el alamam çünkü anlamıyorum. Bulunduğum yerde de dükkan yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de sert tonlar için pedal ne önerirsiniz. İyi forumlar.
Imam Maiden çalınır mı bununla?Özellikle tavsiye edeceğim bir ürün var, pek bilinmez, karaoke bile yapılır. Yeterince açarsanız çok güzel bir poweramp kırılması da verir.
178148 eklentisini görüntüle
İbadeth yapılır diye düşündüm. Red hot medine hurmas da olur.Imam Maiden çalınır mı bununla?