Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bulundugum ortamdan dolayi sesi acamiyorum ancak mesaji okuyunca aklima ilk lisans konusu geldi. Ben Amplitube 5 kullaniyorum. MAX surumunde olan amfilerden birini kullanmak istersem cizirdama duyuyorum belli araliklarla.
@k0stx Amplitube 5 icerisindeki ucretsiz amfilerle (orn: American Tube Clean 1) calarken de ayni sorun mevcut mu yoksa sadece tonex uzerinden preset acinca mi bu sorun oluyor?
@k0stx Amplitube 5 icerisindeki ucretsiz amfilerle (orn: American Tube Clean 1) calarken de ayni sorun mevcut mu yoksa sadece tonex uzerinden preset acinca mi bu sorun oluyor?
İndirimleri kovala derim,bazen 99 Euro ya full amplitube v2 ve tonex max paketini birlikte veriyor.
Bütçeni bilmemde bence şu an piyasanın en iyi programları birbirleri ile entegre çalışmaları,tonların organikliği,İR sayısı,profilleri indirebilmen harika özellikler.