Urania demiş ki:
Bir zamanlar Brt'de Magic Knight (Rayearth) diye bir çizgi dizi vardı. İnternette bölümlerini bulabileceğim bi yer var mı? Hastasıydım ben 🙂 bi de sailormoon vardı Türkiye'de cıkmayan bölümlerini önceden Polsat2 den izlerdim ne günlerdi be!!
Son zamanlarda en çok beğendiğim Ghost in the Shell oldu. Gerçekten aşmışlar bu Japonlar. Bunlara benzer başka anime/ manga tavsiye edebilir misiniz?
Magic Knight Rayearth der susarım benimde süper sevdiğim bir seridir 80 küsür bölüm 2 OAV dan oluşur BRT tam 2 kere yayınladı ben de hep izledim ya sende ankaradasın nasıl bulamıyosunuz :roll:
Benim grupta var (animeci grupta) Rm formatında daha bana vermediler ama bir ala çalacam
😆 BRT yi alkışlıyorum zaten bir ara safi anime gösterirdi bizi ekrana çivilerdi
Dedective Conan,
You're Under Arrest (Favorimdir),
Arele,
Lady Oscar tadından yenmezdi zamanında ne oldu BRT mizeeeee :evil:
Ghost in The Shell için çok beyendiysen işte daha öncede yazdım 2 si innocence bence mükemmel hikaye kaldıgı yerden devam ediyor bu sefer kusanagi yok ortağı kahraman ya tadından yenmez ki bide Ghost in the Shell Stand Alone Complex Var 16 bölüm tv serisi bunu bende bulamadım ama bulursanız kaçırmayın Akira yı izle Akira süperdir tarz olarak aynı değil ama valla düşünüyorum ama Ghost in the Shell Tarzında tadında başka bir anime izlemedim ben :roll:
Ghost in the Shell 2 trailer için;
http://streamingmovies.ign.com/filmforce/article/533/533495/gits2_trlr_wm_500.wmv