Kount demiş ki:Git abi Mokona'nın karnı çizilse Hikaru kendini suçlayacak, öyle bir tip ama severiz kendini... 😀
Manikür canavarı şu Lady Debonaire var ya hani Cephiro'nın karanlık yanını temsil eden yerde ikamet eden şu uzun tırnaklı, bonus benzeri bir başlık takan Marylin Manson tipli kadın.
Nova'yı ben de sevdim ama kalkıp da yirmi bölüm sadece o cümleyi sarfetmesi baydı beni.
Hoca ben uzun yıllar sabahları BRT'de izlediklerimi hatırlayarak yaşadım... Mesela şu gözlerini kapattıklarında onlara zarar veremeyen yaratıklarla karşılaştıkları sahne, Ferio ile karşılaştıkları sahne, Ascott, Mokona, Zagato... Ben bütün bunları ve aşırı durumlarda chibi formu aldıklarını hatırladım yıllarca, sonra da seriyi buldum ve bir kez baştan sona izledim. Sonunda dumur olmuştum tabii.
Off esas komedi, her bölümün başında (ulan 2. sezonda da) "Tokyo Tower'da karşılaşan üç kızımız..." şeklinde dinozorlardan almaları komediydi!
tamam tamam manikür oke hatırladım o zaten Sefario ya o geçicek gözü ile baktım ben bütün kötüler iyi tarafa geçtiği için bir o hatun kalmıştı o manükur canavarına hizmet eden (bu açıklamaları başka bir agt üyesi okusa öldürürüm kendimi 😛) Brt dimi neler verirdi o öle ya hastasıyım brt nin şimdi yok
benimde dip notum Mokona biliyosun Clamp çizerlerinden mangakalarından biri (clamp çizim kadrosu tamamen bayan 😛 ) kendini öle göstermesi çok hoş mokona diye evcil hayvanım olacak ilerde beyaz bir kedi 😀 ya nasıl canım çekti o kadar olur bende izlemek istiyorum mkr yi baştan neyse çok geyik oldu bu msj sorry...