manga çok güzel grup ayyy fermanın yeni çizgifilmi çıkıcakmış...
Kadıköy sanatkarlar sokağı ve barlar sokağında olmak üzere 2 dükkan biliyorum.bu serilerin anime'lerini bulabilirsin kesin de mangalarından tam olarak emin değilim.olmadı internetten indirebilirsin.DakotaRain demiş ki:bi de NARUTO ve BLEACH vardır.biterim bu ikisine.
ya bunların mangalarını nerde bulabilirim???bilen var mı????
fordcan demiş ki:bölüm 25 deyim herşey bittimi vari bi bitiş yaptılar ama 26 ı download yapmamak için ellerim titriyor ama kota dur diyor zordayım 🙂
Valla demene gerek yok çünkü izledim o gün 😀DakotaRain demiş ki:fordcan demiş ki:bölüm 25 deyim herşey bittimi vari bi bitiş yaptılar ama 26 ı download yapmamak için ellerim titriyor ama kota dur diyor zordayım 🙂
hiç bir şey bitmedi.yeni başlıyor dicem de inanma 😀 ama gerçekten de bitmedi.gerçi 25ten sonra falan katılan karakterleri şu ana kadar seveni pek duymadım.yani öncekinin yerini tutamıyor.(spoiler vermiyim anlayan anladı 😛 )
fordcan demiş ki:Valla demene gerek yok çünkü izledim o gün 😀DakotaRain demiş ki:fordcan demiş ki:bölüm 25 deyim herşey bittimi vari bi bitiş yaptılar ama 26 ı download yapmamak için ellerim titriyor ama kota dur diyor zordayım 🙂
hiç bir şey bitmedi.yeni başlıyor dicem de inanma 😀 ama gerçekten de bitmedi.gerçi 25ten sonra falan katılan karakterleri şu ana kadar seveni pek duymadım.yani öncekinin yerini tutamıyor.(spoiler vermiyim anlayan anladı 😛 )
Şu anda sayılı çeviri ekiplerinden anianka dayım Chobits serisinin çevirisini bitirdim tavsiye ederim(kendim çevirdiğimden değil) 😀
Ayrı ful metal panik ve ooran high clubü düzenli izliyorum 8)
Yönetici abi full metal simyacısını tavsiye etmiş bencede 10 numara anime fakat 52 bölüm yav izle ilze bitmiyor bunuda ekliyim 🙂
Fakat bence ilk başlanacak Great teacher onizuka olmalı o da benim en iyilerimden