Arkadaşlar çok gereksiz bir başlık oldu ama aranızda askeri gazinoda çıkan birileri varmı tarzımıza çok fazla müdahale edelermi merak ediyorum...Cevap verirseniz çok iyi olur; altarnatif rock yapıyoruz ağır gitmesin orduya🙂
essekabi demiş ki:😀 valla bi asker çocuğu olarak şunu diyebilirim: çalabileceğiniz en rock parça türk rock müziğinin prensi Kıraç'ın Endamın Yeter adlı parçası olur 🙂
ha ama arada Athenanın eurovision da çaldığı parçayı da çalarsınız belki hemen üzülmeyin 🙂
essekabi demiş ki:😀 valla bi asker çocuğu olarak şunu diyebilirim: çalabileceğiniz en rock parça türk rock müziğinin prensi Kıraç'ın Endamın Yeter adlı parçası olur 🙂
ha ama arada Athenanın eurovision da çaldığı parçayı da çalarsınız belki hemen üzülmeyin 🙂
ben şu an askerim ve taburun moral ekibinde bass gitarda yer alıyorum.tarzım metal ve hard rock ama taburda daha doğrusu askeri ortamda bunu yapman imkansız.konser veriyoruz burda yani kosova da sivil halka.adamlar çalacağımız müziğe karışıyolar.bize pop ve türkü çaldırıyolardı.çalmak istememe rağmen askeriyede emir demiri keser sözüyle komutanlar buna izin vermiyo.sen yinede sansını deneturkegilmez demiş ki:Arkadaşlar çok gereksiz bir başlık oldu ama aranızda askeri gazinoda çıkan birileri varmı tarzımıza çok fazla müdahale edelermi merak ediyorum...Cevap verirseniz çok iyi olur; altarnatif rock yapıyoruz ağır gitmesin orduya🙂