Ne demek 🙂 Başka yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve.İç kısımdan kasıt tam merkezi ise, evet orada bir delik var. Şimdi mantıklı geldi. Teşekkürler!
Değerli basçı abilerim
Forumda aradım bulamadım.
Elimde bu özelliklerde bir bas var.
- 4-string electric bass
- Mahogany body
- 34" scale
- Bolt-on neck joint
- Maple C-shaped neck
- Rosewood fretboard
- 21 large frets
- 1-1/2" nut width
- 15-3/4" radius
- EB6 4-string bridge with tail cover
- Electronics: Mighty Mite MMJB-R and MMPB-4 pickups
Tel olarak ben elektro gitarlarımda elixir kullanıyorum. Fakat bas olarak fiyatları çok pahalı. Sizler tel olarak ne önerirsiniz? Ve bir telin ömrü ne kadar acaba bas telleri 4-5 ay kadar gidiyormuş diye duydum.
Teşekkürler
Ben dew 50 tlye dean markley ve ibanez buldum. Sanırım dean markley iyi bi seçim olacaktır.elixir bana 2 ay dayandı. çıkan kaplamasıyla kedim oynamaya başladı ton, entonasyon vs. hepsi bozuldu. 50₺ ye darco alıyorum temizleyerek 3-4 hafta gidiyor. ernie Ball ın ömrü 1,5 hafta boşuna para verme bence fender fena değil
Merhabalar herkese. Bar sahnesinde kullanmalık bir bas amfisi arıyorum.Gitarım aktif yamaha rbx374. en fazla 1500 tl verebilirim. hangi model veya marka önerirsiniz? Bir de alacağım amfiyi mikrofonlamak mı mantıklı olur yoksa line outtan miksere girmek mi? veya ikisini de deneyip mi karar vermeliyim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Mağazalara bakma zaten bir ara burada 2. el bir swing vardı oldu baya. @Racsen duruyor mu abi o ya ?Merhaba. Swing bass gitar ile ilgili forumlarda övgü dolu yazıları okudum ancak sanırım biraz geç kaldım. Nette arattığımda birçok mağazada stok bulunmuyor olanlar da geçmişte konuşulan fiyatlardan fazlasıyla uçuk. İstanbul içi bir noktaya yönlendirebilir misiniz?