2009-2010'da bu sitenin alım-satım forumunda resmen hayat vardı.Muazzam derecede alım-satımlar yapılırdı.Bu site aracılığyla alım-satım yaparken tanıştığım 50 küsür kişi oldu.Bazılarıyla arkadaş olduk,ben onlara samsun'dan ekipman alacakları zaman yardımcı oldum,onlar bana istanbul,ankara,izmir'den ekipman alacağım zaman yardımcı oldular.Siteye ilk üye olduğumda (2007 ya da 2008'di) gitar ve ekipmanlar hakkında hiçbir şey bilmiyordum diyebilirim ve bu bilgi eksikliğinin çoğunu bu site aracılığıyla doldurdum.Yukarıda da bahsi geçmiş Hakan abi (hackeiommi'ydi galiba nicki) niye banlandı hiçbir zaman anlamadım,ancak herkese yardımcı olan,üşenmeden sayfa sayfa açıklama yazan biriydi.
Sitede yıllardır yazan,yıllardır alım-satım yapan (ticari amaçlı değil bunu özellikle belirtiyorum) insanlar bir bir siteden soğudu,belki bir kısmı da uzaklaştırıldı
İnsanları yaşlarına göre kategorize eden biri değilimdir ama yıllarını bu siteyle geçirmiş +30 yaş insanların bir çırpıda silinip siteyi absürd başlıklarla dolduran 16-17 yaşındaki arkadaşlara terkedilmesi bana tuhaf geliyor.
Sitede yıllardır yazan,yıllardır alım-satım yapan (ticari amaçlı değil bunu özellikle belirtiyorum) insanlar bir bir siteden soğudu,belki bir kısmı da uzaklaştırıldı
İnsanları yaşlarına göre kategorize eden biri değilimdir ama yıllarını bu siteyle geçirmiş +30 yaş insanların bir çırpıda silinip siteyi absürd başlıklarla dolduran 16-17 yaşındaki arkadaşlara terkedilmesi bana tuhaf geliyor.