Yeni hesabı da banlanmış. Admin rage modunda adamsan banla Admin. Ama adam olmadığını biliyoruz siteyi de kendine benzettin zamanla.
@songlessbird ve @DMAIC de banlandı, hesaba girilmiyor.. Fkonuyu açan kusura bakmayın (dallama) google a soramayacak kadar ahmak ise, yapacak birşey yok. moderatör ahmaklıktan onu banlamalı
Evet, öyle gözüküyor.Sanırım @songlessbird banlandı, hesaba girilmiyor.. F
Forum kültürü ne yazık ki ölüyor. Başka mecralara kayıyor sanki. Hatta forum sanki internetin "basılı kitap" formatına en yakın hali. Her şeyin hap yapıldığı diğer ortamlara kıyasla yine emek ve katılım istiyor. O nedenle turkrock da bir anlamda ömrünü doldurdu aslında. Alım-satım garaj üzerinde de fena değil, eleman-müzisyen arama konusunda halen rakipsiz zaten. Bu durumdaki bir forumdan atılsam umurumda olmaz açıkçası. Aslında alternatif bir caz-blues-rock forumuna da kesinlikle ihtiyaç var.2007-2014’te sarı siteden toplasan 2 ekipman alışverişim olmuştur (alayını buradan yapıyordum).2014’ten sonra turkrock’ın alım-satım forumunu nasıl başardılarsa öldürdüler.şimdi sarı siteden 20 ekipman dönüyorsa buradan 1 ekipman bile değiştiremiyorum.
siteden tanıdığım eski kullanıcılarının neredeyse hepsinin ilanları sarı sitede,bazısı buraya ilan bırakmıyor bile.aynı nickleri kullandıkları için tanıması zor olmuyor.
2004-2005’lerde de garaj.org vardı.Ey gidi turkrock.seni de garaj.org’un sonu bekliyor belki de
Aynen öyle olduAz önce 1nsanetr da banlandı sanırım. 🤣
Güzel fikir, ancak o daha çok anlık iletişim için işe yarıyor. Buradaki gibi paylaşım ortamı mümkün değil, kaç yıllık arkadaşlarımdan soğuyorum o gruplar yüzünden🙂 Eline geçen karikatürü gönderiyor sersemler filan🙂Whatsapp grubu kurulsa hiçbir sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Güzel fikir, ancak o daha çok anlık iletişim için işe yarıyor. Buradaki gibi paylaşım ortamı mümkün değil, kaç yıllık arkadaşlarımdan soğuyorum o gruplar yüzünden🙂 Eline geçen karikatürü gönderiyor sersemler filan🙂
Forum olayının geldiği nokta da bu malesef.TGP gibi düya çapında bir platformda bile genelde anlık muhabbetler dönüyor arşivlik bilgi için blog açmak en iyisi.Açıkçası bende birşey öğrenmek istediğimde blog tarzı yerlerden yada youtubeden ön bilgi edinmeye çalışırım.Bir ara klavye alma niyetine girdim ve mg15 sorusu soran arkadaşları çok iyi anladım.Çünkü neyin ne olduğunu bilmeden ne arayacağını da bulamıyorsun,sorduğun sorular da bilen birine saçma geliyor.Bir iki alet alıp sattıktan sonra daha iyi kavradım elbette ama bütçeme zarar oldu sadece.En başta da aslında müziğin kendisini bilmemekten kaynaklanıyor,baktıkça her ürünün kendine çeken bir özelliği var ama sen ne kullanacağını bilmeyince durum zor.Forumlarda aratmaya kalksam ben bile ne istediğimi bilmez iken arama barı nereden bilsin.İlgili bölümde başlıklara bakmak da çok sıkıcı,haliyle direk başlık açıp yarım yamalak bilgiyle saçma sorular olması kaçınılmaz.Bazen yarım saatten fazla yazı yazıyorum,anlatmaya çalışıyorum bildiklerimi ve tecrübelerimi ama sonra aman s...et nasıl olsa anlamayacak deyip siliyorum.Böyleleri de var çünkü,adam kafasında senaryoyu yazıyor ve sizden beklentisi sadece onay almak.Farklı görüşler umurunda bile değil.Bilgisiz adamlar bunun yanında kedi yavrusu gibi kalır.Yinede karşımızdakiler birer insan,şaka yollu trollemek dışında terslemek,dışlamak yanlış olur her durumda.Devamında uzatmak ise daha da büyük hata ve çocukla çocuk olmak yakışmaz kimseye.Burada bir tartışma olmuştu zamanında,birisi birisine alaycı cevap vermiş sonra da bunu biraz uzatmıştı,sonra öbürü adres isteyip kafana sıkmaya geliyorum dediğinde diğer arkadaş olayın ciddiyetini kavramış olacak ki uslubu baya değişmişti.Sonrada özür dilemiş olacak ki diğer arkadaş sakinleşmişti.Güzel fikir, ancak o daha çok anlık iletişim için işe yarıyor. Buradaki gibi paylaşım ortamı mümkün değil, kaç yıllık arkadaşlarımdan soğuyorum o gruplar yüzünden🙂 Eline geçen karikatürü gönderiyor sersemler filan🙂