M
mAniMeLaNkoLipiSikoz
Bence hipnoz edilen bir insanın beyninin okunması mümkündür.
Hipnozla beyin okunabilir diye düşünüyorum.
lahrivus demiş ki:ben tartismaya cok gec katiliyorum ama ;1.yazida olaylara verecegimiz tepkinin onceden bilinebilecegi, yazilmis;focus'a saygisi olan biriyim ama bana abartili geldi,cunku birbirinden bagimsiz degiskenlerin hesaba katilmasi gerekiyor....insana ozgu her duygunun ayni beyin akimini olsuturdugunu sanmiyorum,adrenalin bile bazi insanlarda farkli sonuclar doguruyor...beynimizi okumasi belki ama onceden ongorulmus sonuclar yapip cikarimlara varmasini ben pek olasi gormuyorum :idea: :idea: :idea:
ben beynin %10 unu kullanabildiğimizi biliyorum hatta Einstein'ın beyninin %25 ine kadar kullandığınıda duymuştum.beynin kullanılamayan kısımları dediğiniz gibi telepatiyle veya daha ileri bir olayla ilgili kısımları.beyin bir cismi havaya kaldırıp ona hükmedebilecek güçtedir.konsantre olup bu oranı çoğalmak insanın kendi elinde tabii çok zor bir iş.fth demiş ki:Eusine: "Sanki beynimizin kullanmadığımız bazı kısımları olduğunu düşünüyorum."
TEAR_OF_SOUL: "Bu zaten bilimsel olarak kanıtlandı diye biliyorum.."
Eusine: "Yoksa bilinen birşey yüzde %3 ünü kullandığımız."
1-Beynimizde kullanmadığımız alanlar olduğunu kim,ne zaman ve nasıl kanıtladı?
2-Beynimizin kullandığımız alanları nereler, kullanmadığımız alanları nereler?
Cevaplarsanız sevinirim...
Novembre demiş ki:bu kısımların ola beynin %100 lük kısmını kullanabilen bir insan neler yapabilir bilemiyorum artık 🙂
mAniMeLaNkoLipiSikoz demiş ki:Bence hipnoz edilen bir insanın beyninin okunması mümkündür.