O tamir için bekleyen benim amfim. =) Bu yılın Mayıs ayında almıştım ben, onu da belirteyim.
Geçmiş olsun, altı ay, ilginç. Sorun olarak ne gibi bir teşhiş koydular merak ettim.
O tamir için bekleyen benim amfim. =) Bu yılın Mayıs ayında almıştım ben, onu da belirteyim.
Valla bilmiyorum 1 ay önce ses gitti birden. EO'dan ses kartına bağlıyken bi haşırtı oldu. Ondan sonra ON konumuna getirip açtım ses yok. =)
Bir şey demediler, hala beklemedeyim ben de.
Abi bu arada ben GP'den Cihan. =)
Amfinin tamir olup gelişinin üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçti. 3 saati geçen her çalışımda odayı aynı kablo yanığı kokusu sarıyor. Açıp kontrol ediyorum. Sorun yok. Kabaran şişen tek bir kapasitör yok. Hatalı, yamuk tek bir lehim bağlantısı yok.
Buyur tartisalim hocam, benim icin derinlik sorun olmaz, doktora arastirmamin onemli kismi zaten dielektrik materyeller ve polieloktrilik cozeltilerde ionize olmus polimerlerin matematik modellemesi ustune(dogrusal olmayan Poisson-Boltzmann denklemi ve cozumu, radyasyon sogurumu, elektromanyetik alanlarin cok kutuplu acilimlari vs vs). Gayet seviyeli ikimize de faydali olacak akademik bi tartisma yapabiliriz ve inan bunu cok isterim, sadece gitar calma derdindeki insanlar sikilacaktir o yuzden ozel mesaja tasiyalim, once sen benim argumanlarimda yanlis gordugun kisimlari yazarsin oyle baslariz. Ister konseptler ustunden konusalim ister Green fonksiyonlari hepsi kabulumdur, benim atlama ihtimalim olan her turlu bilgiyi de saygi ve sevgiylen absorbe ederim. Yani diyorum ki tek derdimiz derinlik olsun, bu forumlarda ortaya cikanlar her nedense tam tersi de...Hocam kapasitorlerle ilgili soylediklerinin bir kısmı yanlış, karışık mevzular bunlar girmemek lazım. Su başlığı okuduktan sonra artık insaf diyorum okuyun su tüketici yasasını, senin hakkını gelip başkası aramaz , sen sahip çıkmazsan.
polielektrolitik kelimesini polieloktrilik diye yazdigim ve konuyu gereksiz sekilde uste tasidigim icin de ozur dilerim affola🙂Buyur tartisalim hocam, benim icin derinlik sorun olmaz, doktora arastirmamin onemli kismi zaten dielektrik materyeller ve polieloktrilik cozeltilerde ionize olmus polimerlerin matematik modellemesi ustune(dogrusal olmayan Poisson-Boltzmann denklemi ve cozumu, radyasyon sogurumu, elektromanyetik alanlarin cok kutuplu acilimlari vs vs). Gayet seviyeli ikimize de faydali olacak akademik bi tartisma yapabiliriz ve inan bunu cok isterim, sadece gitar calma derdindeki insanlar sikilacaktir o yuzden ozel mesaja tasiyalim, once sen benim argumanlarimda yanlis gordugun kisimlari yazarsin oyle baslariz. Ister konseptler ustunden konusalim ister Green fonksiyonlari hepsi kabulumdur, benim atlama ihtimalim olan her turlu bilgiyi de saygi ve sevgiylen absorbe ederim. Yani diyorum ki tek derdimiz derinlik olsun, bu forumlarda ortaya cikanlar her nedense tam tersi de...
Bu noktalarda film kondansatorler kullanilir. Ayrıca kapasitorlerin frekans cevabını kulağın farkedecegi kadar değiştirebilecek seviyede bir induktor gibi davranması olası degil. Kaldiki burda frekans cevabını etkileyen tek şey kondansatorler degil, direnclerde transfer fonksiyonunun bir parçası. Demem o ki firma devrede değişiklik yaptıysa bu frekans filtresinden ibaret olmayacaktır yinede bu ancak semalardan anlasilacak birsey. Benim fikrim sounddaki değişimin sebebi, zaman mekanin psikoloji üzerine etkisi + lamba değişiklikleri olabilir, semanin değiştiğini sanmıyorum.