Ben cok sansliyim bu konuda, Iommi bey. Bulundugum yerde 3 tane cok kaliteli dukkan var hem cok durustler hem de ikinci el sirkulasyonu cok iyi, tamir konusunda da fantastikler. En buyuk sansim ise dedigim gibi ikinci el olayi. Ornegin sizden nazar degmeyecegini dusunerek daha bugun kendime sifir durumda 1994 model bir strat aldim hem de 650 dolara buyrun resmi de burada, gitarin kendisidir temsili resmi degildir;
http://www.dromesound.com/Websitepi...rome_sound_fender_40th_anniv_94_strat_649.JPG
Memlekete nasil getirecegimi bilsem su JSX'i de affetmeyecegim ama guvenemiyorum kimseye;
19912 eklentisini görüntüle
Lutfen durust fikrinizi alayim siz olsaniz affedermisiniz, su guzellige bakiniz. Ama Turkiye'ye haksizlik etmeyelim burada da sabreden ve parasini denklestirmis insanlar icin cok guzel seyler var, beni en cok dehsete dusuren sey su: Canim Jackson Soloistler ki USA olanlari burada da inanilmaz pahali, ABD fiyatina ve bazen altina satiliyor hem de harika durumdayken ve alan yok yahu kredi cekin alin(alalim). Avrupa'da baska yerde arasaniz bulamazsiniz boyle bir ikinci el imkani ama durum bu. Diyorum ya abarti ilanlar kismini okuyunca ben cileden cikmayayim da kim ciksin...