Benim HT-5 de sizlere ömür... Açtım baktım, pcb üzerinde 2011 yazıyor... Adamlar garanti süresi biter bitmez patlayacak şekilde saatli bomba gibi ayarlamış cihazı :dead:
adamlar yedek parça işinden para kazanacak şekilde imal ediyor artık, nerde eski buzdolapları 😀😀Benim HT-5 de sizlere ömür... Açtım baktım, pcb üzerinde 2011 yazıyor... Adamlar garanti süresi biter bitmez patlayacak şekilde saatli bomba gibi ayarlamış cihazı :dead:
Ariza yine ayni direnctedir muhtemelen acip icini bir fotograflarsan yardimci olmaya calisiriz.
bu sorun 2011 üretimlerde mi mevcut yani şuan yeni alınacaklar da da devam etme gibi bir durum mevcut mu ? uzak durmak gerekir mi blackstar markasından
Geçmiş sayfalarda cevabı var 🙂
Ama peşinen diyeyim, an itibarı ile a şıkkı 🙂 2014, 15, 16'larda sorun çıkar mı bilinmez.
geçmiş sayfaları okudum. belki bu sorunu araştıran arkadaşlar yeni üretimlerle ilgili sorun veya şikayet görmüş olabilirler çeşitli yerlerde ( blackstar forumları vs. ) böylece zarardan dönmüş oluruz almadan 👍
para ağaçta büyümediği gibi bir de ilk kez bir elektro gitar ve amfi alacak olmanın verdiği korku da var 🙂 hele de ilk alınan bir üründe böyle sorunlarla karşılaşmak hem bıktırır hem de yeni başlayan biri için heves kırıcı olur 🙂Aşırı temkin ve pimpirik durumu diyorsun yani. E haklısın da. Para ağaçta büyümüyor 🙂
para ağaçta büyümediği gibi bir de ilk kez bir elektro gitar ve amfi alacak olmanın verdiği korku da var 🙂 hele de ilk alınan bir üründe böyle sorunlarla karşılaşmak hem bıktırır hem de yeni başlayan biri için heves kırıcı olur 🙂