Ben deniyorum onun yerine burada sıkıntı yok 😀 Gerçekten ilginç yalnız para ile arayıp bulamıyorsun alacağın aleti bildiğin 80lere geri döndük.
Ben zaten Antalya'da yaşıyorum. Antalya'yı bir kenara bırak bu ürünler memlekette hiç bir yerde yok. Deneyenlere sormaktan başka hiç bür çarem yok. Kargo işin cabası bahtımıza artık. İstanbul mevzularını Kerem ayarlıyor. Sonuç deneme şansım yok, ekipman hiç yok...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Genelde seçeneklerim arasında Mesa Boogie LoneStar ve Blackstar'ın bu bakmış olduğum modeli var. Hiç birisi burada yok yakın zamanda da gelmeye niyetleri yokmuş.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Her markanın değişik serilerinde bu tip hatalar olabiliyor. Marshall'ın üst serilerinden kaçında şişme, kısa sürede trafo yanma vs vs bir ton sorun olmuştu mesela (Yanlış hatırlamıyorsam JCM900 ya da 600 dü sanırım). Bu ibanezlerin nut vidalarından çatlaması, gibsonların headstocklarından kırılması gibi bir olay olarak bile bakılabilir. Burada Blackstar'ı savunmuyorum. Ht-5 i satalı çok oluyor. Elektronik malzemede olağan sıkıntılardır. Firmalar bunlardan ders alırlar. Buarada en büyük görev distribitör e düşüyor. Malı geitirp kar koyup satmak değil herşey, servis olayını adam gibi yapmalı.herkes şiir gibi yazmış eline sağlık da.. soğudum ya ben bu Blackstar dan bu ne rezillik arkadaş tamamen sıcak hava balonuymuş ultimate-guitar.com vs. siteler HT-5 için 9.5 not veriyor ulan efsane JCM800 8.9 not almış vicdansızlar.. neyse selzenişim çekik gözlü kardeşlere.. la az daha kaliteli bişey yapın. benim mantığım alıcaksın amfini en fazla lamba değişip çay içmeye servise gideceksin, ama arkadaş her alan bi uğramış DTL e.. benim de Digitech 2120 procssr ile DTL kapılarını aşındırmışlığım vardır pek sevişmeyiz.
neyse şimdi bir amfi alma arefesinde Blackstar HT Soloist-60 veya bir Marshall Jcm2000 Tsl601 hangisini seçeyim sesten vazgeçtim uzun ömürlü olsun kumarı sevmem haram ama bu da bize haram olmasın.. 😉
herkes şiir gibi yazmış eline sağlık da.. soğudum ya ben bu Blackstar dan bu ne rezillik arkadaş tamamen sıcak hava balonuymuş ultimate-guitar.com vs. siteler HT-5 için 9.5 not veriyor ulan efsane JCM800 8.9 not almış vicdansızlar.. neyse selzenişim çekik gözlü kardeşlere.. la az daha kaliteli bişey yapın. benim mantığım alıcaksın amfini en fazla lamba değişip çay içmeye servise gideceksin, ama arkadaş her alan bi uğramış DTL e.. benim de Digitech 2120 procssr ile DTL kapılarını aşındırmışlığım vardır pek sevişmeyiz.
neyse şimdi bir amfi alma arefesinde Blackstar HT Soloist-60 veya bir Marshall Jcm2000 Tsl601 hangisini seçeyim sesten vazgeçtim uzun ömürlü olsun kumarı sevmem haram ama bu da bize haram olmasın.. 😉
Yemin ediyorum okurken heyecanlandım. Polisiye roman gibi. Bu yazının sahibi bıraksın gitaristliği, roman falan yazsın.