Daha sağlıklı bir kayıt koymayı dene o halde. Açık konuşmak gerekirse bana abartıyorsun gibi geliyor 🙂 Çoğu gitarist bu dip gürültüsü işine çok takıyor kafayı ama asıl dip gürültüsü az olunca ben bir şeylerden şüpheleniyorum. Şunu kabul edelim, gain'e acımasızca yüklenirsen, dip gürültüsü kaçınılmaz olur zaten. Bunun için sürekli, daha çok 'elleri' geliştirmek gerektiğini söylüyorum. Gitara hükmedecek kıvama gelince bu kadar gain ihtiyacı olmayacak ve daha temiz çalınacak her şey. Alışmayın yani.
Reverb'e dair bir durum yok videoda zaten, aşırı volume ve gain birlikteliği var. Volume'u kısmayı denedin mi?
Yani evde toprak olsun olmasın, elindeki amfinin isminde 'metal' geçiyor zaten, belli ki ciddi gain var sona getirince, dip gürültüsü her türlü olur. Topraksız ise iyice çekilmez olabilir.
Bu arada gitar çok kontrl edilemez düzeydeyse, manyetikleri indirmeyi de deneyebilirsin belki.
Ya daha iyi, sorunu yansıtabilecek bir kayıt al, kesin tanı koyalım; ya da tüm bu söylediklerimi bir düşün 🙂