Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımın ibanez grg121 gitarını denedim ve sap gövde bağlantı kısmı çok hoşuma gitti köşesiz ve benim js32ime göre inceydi sololarda ilerdeki perdelere ulaşmak çok daha rahattı acaba bu kısıma müdahele edilebilir mi luthiere götürsem inceltebilir mi ve değer mi?
Arkadaşımın ibanez grg121 gitarını denedim ve sap gövde bağlantı kısmı çok hoşuma gitti köşesiz ve benim js32ime göre inceydi sololarda ilerdeki perdelere ulaşmak çok daha rahattı acaba bu kısıma müdahele edilebilir mi luthiere götürsem inceltebilir mi ve değer mi?
Gitarı ileride satmayı düşünmüyorsan değebilir, ama lutiye ne kadar ister bilemem. Zamanında benzer bir işlemi topladığım bir set-neck gitar için uygulamıştım.
Değmez bence, bunlar tecrübe.
İleride böyle şeylere dikkat ederek gitar seçersiniz. Ibanez bolt-on necklerin en büyük avantajlarından biridir bu; o "köşe" ("neck plate") yerine all access neck joint denilen şeyi popüler hale getirdiler. Aynı şekilde, o ince sap da yine özellikle üst düzey kaliteli Ibanezlerin en cazip taraflarındandır.