arkadaşlar bende bugün bi gt-8 aldım gayet işimi görücek bişeye benziyo.coğu şeyi çözdüm sayılır şimdiden ama sadece bişeye pek anlama veremedim..mesela bi ton yazıyorum bu tonu diyelimki 3-1 bankına atadım...sonra ctl tuşunada bi efect atamak istediğimde atayabiliyorum ama mesela clean tona bi flanger koyucam flanger koyuyorum ama clean ton atıyorum biraz drive kazanıyo...oysaki benim istediğim şey banka yazdığım tonun aynısına efect kazandırmak...bunu nasıl sağlıyabilirim.bide bildiğim kadarıyla wah pedalını dirve aralığı olarak delay time olarak colume olarak kullanabiliyorum...yeni bi ton yazdığımda vah pedalına nasıl efect verebilitim...atıyorumki ben dist lı bi ton yazdım vah pedalı yatay vaziyetteyken gainli wah pedalını kaldırdığımızda dreve ı az bi ton elde etmek istiyorum böyle bi şansımız varmı varsa eğer bunu vah a nasıl aktarabiliriz...bide bişey daha söylemek istiyorum 🙂herkes analog pedal hastasıdır ama ben anladımki prosesörsüz yapamıyorum 🙂nerdeyse denemediğim hiçbi analog pedal kalmadı.tabiki cok güzel cok gercekçi tonlar alıyorum ama benim istediğim efectleri tonları analog pedalla sağlamaya calışsam heralde bi 10 milyarlık ekipman lazım olurdu bana 🙂bu yüzden gercekten gt-8 fazlasıyla işimi görücek bi alet...