ahahaha 😀 yav bu gt8in bu kadar kullanıcı dostu olmaması insanları nelere itiyor 😀 garajda da özel gt8 dersi verilir ilanını görünce şaşırmıştım 😀 ilk aldığımda bende çok zorlanmıştım ama sonra yavaş yavaş çözdüm , tam çözdümki sattım 😀
halilpazarlama demiş ki:ahahaha 😀 yav bu gt8in bu kadar kullanıcı dostu olmaması insanları nelere itiyor 😀 garajda da özel gt8 dersi verilir ilanını görünce şaşırmıştım 😀 ilk aldığımda bende çok zorlanmıştım ama sonra yavaş yavaş çözdüm , tam çözdümki sattım 😀
Korsan seni..ciyzis_kirayzs demiş ki:pekı bu arkadastan satın alıp bız muzıkseverlerın hızmetıne sunmus bır babayıgıt yok mudur?
tam olarak hatırlamıyortum ama bir tuş vardı aletteki tüm tuşlara ve kontrol mekanizmalarına istediğini atamanı sağlıyan.orda amp tuşu waha ayarlı kalmıştır.assign tuşuydu galiba 😀burock54 demiş ki:arkadaşlar gt-8 i manul kullanmak istiyorum fakat amp ch select tuşu vahı etkinleştiriyo nedense onun preamp ı etkinleştirip devre dışı bırakması gerekmiyomu manual kullanımda:Sdiğer hepsi normal çalışıyo hepsi görevini yerine getiriyo ama amp tuşu vahı devreye sokuyo nedense:Syardımcı olursanız sevinirim...
_DreamofStyks_ demiş ki:Selam arkadaşlar bu bahsi geçilen ders olayı bana aittir =) Bu hafta itibariyle 4 öğrencim var birde dersleri bitirdiğimiz bir öğrenci var ali diye herkes bu forumdan bu arada