bence bu forumu son sayfasından ilk sayfasına kadar iyicene okuyun bayaa bi faydası olur ben henüz gt-8 almadım ama 3 aydan beri araştırıyorum.. hatim ettim forumu.. demo recording ler falan var baya guzel.. 🙂
kurtis demiş ki:çok teşekkürler arkadaşım! söyledikleriniden yola çıkarak bir kaç kombinasyonla hallettim olayı mantığını da anladım çok sağol .
peki processore ses kaydı imkanı var mı ,biliyor musun
bge demiş ki:Arkadaşlar birşey soracağım.Boss Me-50'de COSM diye bir teknoloji var distortion modellemesiyle ilgili.Bir de boss Od-20 var.Bu alette de COSM teknolojisi var.Ve efekt sayıları da aynı (22).Bu, ikisinden de aynı distortion tonları alabiliriz mi demek oluyor acaba?Yani aradaki tek fark diğer efektler mi?
shark2055 demiş ki:slmlar. gt-8 update konusunda teknik bilgisi iyi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
murat_72 demiş ki:arkadaşlar ben şunu merak ediyorum gt 8 tuner tuşunu clt pedalına aktarabiliyoruz sanırım.. ama gt 6 sayfada arkadaş acıklamış.benim takıldıgım nokta efektlerle ilgili :!: bu efekleri kullanmadan cly pedalına basarak tunur tuşunu kullanamıyormuyuz :?:
murat_72 demiş ki:freebullet dostum şöyle anlatayım tuner tuşunu ctl pedalına aktara biliyormuyuz :?: bunun için ne yapmamız gerekiyor :!: ...
murat_72 demiş ki:melih dostum ton yazıp clt pedalına nasıl kaydedebiliriz :?: volum pedalına bastığmda wah ışığı yanıyor ama wah tonunu alamıyorum.bir kaç kez denedim ama yine aynı sonucu aldım :?: