murat_72 demiş ki:evet demodaki volum pedalının bu şekilde nasıl kullanıldığını bende merak ediyordum tam olarak bunu nasıl yapabiliriz bunu yapabilen arkadaşların yardımını bekliyoruz boss gt 8 tüm özelliklerinden faydalanalım 😆
LuciferioN demiş ki:evet ben hatırlıyorum o post u , assign tuşuna basıp sonrada patch value den volume bulacağız galiba..? :?
Skull_KruSher demiş ki:İlk aldığımda düşük gainli sert bir tonla yaptığım kayıt. Daha aleti tam çözemedim ama becerikli bir cihaz olduğu belli.
Ama şun söyleyeyim. Direk çıkışla line-in den hiç verimli kayıt alınamıyor. Direk kulaklığı takıp çaldığımdaki ses ile dağlar kadar fark var arasında, o yüzden kayıt işine dalacaksanız dijital girişli bir ses kartı sahibi olmanız gerekebilir. Aybaşında alcam bende o zaman tekrar yazarım birşeyler. Bu arada ufak bir tüyo vereyim, kütür kütür sert tonlar için biri düşük drivelı keskin, diğeri hi gain ve yumuşak olan iki tonu 2ms fark ile çalacak şekilde ayarlıyorum gayet güzel tonlar elde edebiliyorum.
http://rapidshare.de/files/14006076/semple.mp3.html