spree demiş ki:Arkadaşlar lütfen bir dost şuna cevap versin.Ben exp pedala atamaları nasıl yapıcam.Ctl pedalla aynı yerden yapıldığını biliyorum ama mesela gain i nasıl atarım yada pedal bend i nasıl atarımda whammy gibi kullanırım adım adım anlatın ama aksi halde hiçbir yardımı dokunmuyor.
spree demiş ki:Arkadaşlar lütfen bir dost şuna cevap versin.Ben exp pedala atamaları nasıl yapıcam.Ctl pedalla aynı yerden yapıldığını biliyorum ama mesela gain i nasıl atarım yada pedal bend i nasıl atarımda whammy gibi kullanırım adım adım anlatın ama aksi halde hiçbir yardımı dokunmuyor.
Delay'da Hold özelliğinde var o. Çalarken CTRL ya da Expression pedala basılı tutman gerek. Sonra o dönüyor.outcry demiş ki:arkadaşlar mesela ben ritim atıcam o ritmi sabit tutcak bi sistem var mı ben üstüne sonra solo atıcam sonra pedala basınca o deam eden ritim durucak sonra ben çalmaya devam edicem sonra pedala basınca çaldığım ritim ayarladıpım hafıza süresince devam edicek bi 4 lük olarak mesela örnek.sonra pedala basıcam o ritim devam edicek ben soloya geçicem sonra basıcam o kaydettim şey durucak yeni riff e geçicem falan 🙂🙂:🙂🙂🙂🙂 çok uzun anlattım.boos gt-8 e ek olarark böyle bişey ar mı? boss un 2.8 si yetmior bana
melihbozkurt84 demiş ki:spree demiş ki:Arkadaşlar lütfen bir dost şuna cevap versin.Ben exp pedala atamaları nasıl yapıcam.Ctl pedalla aynı yerden yapıldığını biliyorum ama mesela gain i nasıl atarım yada pedal bend i nasıl atarımda whammy gibi kullanırım adım adım anlatın ama aksi halde hiçbir yardımı dokunmuyor.
abi pedal bendi açtığında otomatik pedala atyanıyo kendisi.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀