Uzun bekleyiş ve sabır sonunda bende artık gt8 sahibiyim. Yeni alıcak nasıl alacağını bilmiyen arkadaşlara anlatim nasıl aldığı onlar anlar. Adanada oturuyorum istanbulda tanıdığım var ama yakın zamanda aleti alacak kimse yoktu bende dayanamadım aradım zuhali gitar bölümüne bağlandım. gt8 alacam adanadayım nasıl olacak dedim. Havale ediceksiniz parayı bize fakslıycaksınız size kargo ile yolluycaz dediler 600$ dediler dedim indirim yokmu. 725 ytl ye düztüler Elden alsam daha pazalık yapardım ama telefondan beceremiyorum 🙂 Toplam telefon, otobüs(bankaya gitmek için), havale( ama bankamatikten), kargo(adanaya 5 ytl ye geldi) işte 740 en fazla edecekdir. İstanbulda elden aldınızmı 700 ytlye alma şansınız var iyi pazarlık ederseniz. Sınav haftaları diye aleti eve getiri getirmez saatlerce çamadım ama 505den sonra amfini inputuna girmeme rağmen ses gerçekten iyidi inputtan girince çıkışı line out yaptınızmı pekte amfiyi hissemiyorsunuz aslın daha detaylı kurcaladığımda ilgimi çeken yeri yazarım. Herkese iyi çalmalar.