Boss Gt-8

Bende yakın zamanda alıyorum bir tane ama anlatılanlar yüzünden aklımdaki tek soru yüksek gainli tonlarda cızıtması aletin.Dışardan dist pedalı ile bu yöntem çözülebilrise ne güzel. 2. si ise mixerde amfiden aldığınız tonla evde ses kartı yada amfiden aldığınız ton arasındaki fark. Peki bu 2 şey beni almak vazgeçirirmi hayır ne kusuru olursa olsun 505+ dandik amfiden iyidir. 😀

ESER13 demiş ki:
Merhaba benim sorumda şu: gt8 deCtl pedala nasıl ton yüklüyoruz.Mesela ben normalde chorus kullanmayacağım fakat ctl pedala basınca chorus un etkin olmasını istiyorum.Bunu nasıl sağlayabilirim? İkinci kez soruyorum kimse tınlamamış
Variable tuşunu kullanarak aynı anda bir kaç efekti (eq,delay,chorus,dist) açıp kapaman mümkün sadece variable ye basıyorsun ilk efekti seçiyorsun sonra diğer seçeneklere gidip assgin 2 demesi lazım yanlış hatırlamıyorsam ona da diğer efekti koyuyorsun falan filan diye bayağı bir gidiyor böyle istediğini koy kaldır ona göre...

Arkadaşlar benden size bir tavsiye. gt8 editor dosyalarını (*.syx) manuel olarak gt8 e yüklerseniz ton yazarken neler yapılması gerektiğini çok daha iyi anlarsınız.Yani manuel derken tektek elinizle yapın...

Bu arada cevap alınmayan sorular var.
Bir tonun gaini exp pedala nasıl atanır?
gt8 editor dosyalarının bazılarını bu editor neden açmıyor başınıza gelmedimi hiç?

nasıl bekledin 9 ay... sabret biraz bi cevaplayan olur. millet senin gibi zamanını burada gecirmiyor işi gücü olan var evli olan bile var...

azcık sabır ve konuşmanı topla.

output selection kısmında en iyi line\ phones seçeneği ile güzel tonlar elde ediyorum..bunun mantıklı bi açıklaması varmı arkadaşlar ( marshall amfi ile)

ilk gaini exp. pedala atamayı ne aman sordum bilior musu nsen?? ve sütünden kaç hafta geçti bunu bilio musun? sen neden böyle bi abilik yada eskimişlik olaylarına girdin anlamadım<kendi işin yok mu senin? ha billie joekardeş?

valensole demiş ki:
beyler arkadaşım gt-8 aldı. fakat gt-8 de whammy nin olmadığını söylüyor. bu doğrumudur?

http://www.hemenpaylas.com/download/447135/likesss.mp3.html

orjinal patchlerinde whammy yok ama diger arkadaşlarında dedigi gibi fx-2 ye pedal bend ve fx-1 ede tone modify i koyarak birazda delay ve reverb ekleyerek bu tonu yakalayabiliriyorsun.. örnek dosyada benim yaptıgım bi whammy ornegi var 1-2 dk da kaydettigim kötü bi kayıt..istersen bi bak begenirsen tam olarak nasıl yapıldıgını detaylı bi şekilde anlatırım..

Billie_Joe demiş ki:
boss gt-8 ile alacagın en iyi distortion karınca sürüsü geçer gibi 🙂

gt-8 i ne kadar tanıyorsun veya en akdar kullanabiliyosun. eğer karınca sürüsü gibi bi ton almışsan. alet seni aşmış demektir.😀 aleti anlamak biraz zor.bu aleti çözmüş insanlarla bi otur konuş tonlarını dinle istersen.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

Geri