outcry demiş ki:senni bahsettiğin peakler output a yüklenmeyerek aşılabilecek bir olgudur arkadaşım..gitar çalarken ses anlamında sololarda özellikle sese cayır cayırlık etkisi katan yani kulak çırmalayan delirten soloların bazı noktaları vardır. işte bunlardan bahsediyorum...2 simülatörüde kullanarak bunu çok uzak bi ihtimal kılarsın dolgunluk etkileyicilik anlamında.o sesi çıkartamazsın demiyorum yoksa 🙂 mid tonlarına gelince sorun alıp almaman değil ki hocam....
Peak sorunu o kadar kolay çözülmüyo işte gitar sistemlerinde bassları açıyorsun tonu dolgunlaştırmak için bass peak yapıyo olmuyo bu sefer kısıyorsun o zamanda ses cılız kalıyo ve Boss GT8 de peak yapmak o kadar kolay ki öyle fazla yüklenmene gerek yok duyabileceğin her türlü ses seviyesinde (amfi dışında tabi) peak yapıp inanılmaz bir bozulma sorunu oluşuyor.Bunu aynı sahneye çıktığım gitarist arkadaşımın Boss GT8'inden de biliyorum çünki o direk sisteme giriyordu.O programda ne kadar kısdıysada sesi bu sorunu çözemedi...Bende Gnx 1 vardı o zamanlar paşa paşa çaldım...
Ayrıca o tonların tabi ki püf noktaları vardır ama her yiğidin yoğurt yiyişi faklıdır eğer elinde böyle bir sistem varsa Ultra-G kesinlikle canlılığı ve midleri yok etmeyecektir ama tabi Ultra-G kabin sim. açtıktan sonra Boss GT8'de Global EQ'yu baştan düzenlemeniz gerekiyor.
Bu arada merak ettim sende Ultra-G var mıydı ?