can_gny demiş ki:noise gate var mı peki bu 9 efektin üstüne gürültüyü kesmek için?
evet garantisi bir yıl bu aletin bende öyle aldım..ve cok memnunum acıkcası.can_gny demiş ki:sağolun arkadaşlar bugün çalıştığım müzik dükkanından siparişi verdim zuhalden gelcek yarın mersine 505 dolara sıfır. sizinkilerin garantisi kaç yıldı boss standart 5yıl diye biliyorum ama adam bana 1 yıl dedi kıllandım.
Atalay demiş ki:Bilgi için teşekkürler. Zoom 8080 Superplayer benim için mükemmel ve onun soundunda başka bir ürün tanımadım multiprocessor olarak. GT-8 en yakındır sanırım.
Müzik dolu günler.
AA
elektrowave demiş ki:pedala gain veya delay level atadığım zaman pedalın volume özelliği hala aktif oluyor.fakat wah veya pedal bend atayınca herhangi bir sorun yok.nerden ayar yapabilirim.
DreamofStyks demiş ki:Atalay demiş ki:Bilgi için teşekkürler. Zoom 8080 Superplayer benim için mükemmel ve onun soundunda başka bir ürün tanımadım multiprocessor olarak. GT-8 en yakındır sanırım.
Müzik dolu günler.
AA
😀 Güldüm bak şimdi tersini sölicektin sanırım..
guraynet demiş ki:iyigunler herkese.
ben hic bu prossesor un sesini duyamadim.ondan sadece on bilgi olsun diye soruyorum.prossesor alacagim biliyorum gidip kurcalayıp dinlemeden olmaz ama genel olarak gnx3 ile gt8 in farklari nelerdir?butce ancak ona yetecekte 😆
Atalay demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Atalay demiş ki:Bilgi için teşekkürler. Zoom 8080 Superplayer benim için mükemmel ve onun soundunda başka bir ürün tanımadım multiprocessor olarak. GT-8 en yakındır sanırım.
Müzik dolu günler.
AA
😀 Güldüm bak şimdi tersini sölicektin sanırım..
İnan hiç öyle değil, 8080 tam bana göre. Biraz ekipman meselesi galiba. Henüz 8080den iyisini bulamadım multiler arasında.
rockstar13 demiş ki:herkese merhaba,
gt8 ile ilgili iki sorunum doğdu...
1. gt8 ile bir barda çıktık. barda amfi olmamasından dolayı, hazırda processor var diye mixer'e direk olarak giriş yaptık. tonmayster arkadaş bana gelipte midlerin çok yüksek geldiğini yok şunun az şunun düşük geldiğini falan söyledi. tabi mixer'e ilk defa bağladığım için afallayıp kaldım. sonra gt8 in eq ayarlarına girip ayarlarıyla az buçuk uğraştık. çokta fazla zamanımız olmadığından çok yüksek olmayan bir ses ile konserin sonuna kadar çalmak zorunda kaldım. patch'leri gt8 in orjinal patchlerini kullanmama ve neredeyse hiç kurcalamamama rağmen neden böyle olduğunu anlayamadım. diğer bir konu eve geldiğimde kurcaladığımda anladım ki her patch'in de kendine ait eq ayarları mevcut galiba. Sahnede bu tür aksaklıklar yaşamamak için ne yapabilirim? Sorunumun çözümü nedir? Aslında sorunumun ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum. Yani tamam adam bana midler bilmemne falan fişman dedi ama bu olay nedir? temelini bile bilemiyorum. dolayısıyla sorunumu da bilemiyorum.
2. 4 tane analog pedalım var. boss ds2, boss ce-5, digitech grunge ve behringer cs100 compressor/sustainer... bu setup ı gt8 e girmem mümkün mü? ve asıl soru bu analog sinyalleri gt8 digitale çevirir mi? böyle bir özelliği varmı? yani anfiye girmeden bu pedalları işlevsel hale getirir mi? (çamaşırda yıkıyormu gibi bir soru olduysa cahilliğimi bağışlayın)
yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler
DreamofStyks demiş ki:Hatta öyle bir alet ki ben iki tane Ultra-G aldım Left ve Right için...o derece büyülemiştir beni..