gt-8 den sonsuz feedback elde etmenin yolu var mı acaba?
LuciferioN demiş ki:feedback tremolo ile yamultuyorum yalnız satrianinin bir şarkısının girişi var onu yapmaya çalışıyorum modulate delay olursa sesler birbirine karışıyor.. 🙁
Yurtdışı fiyatı 150 dolar gibi hatırlıyorum yanlışta olabilir tabi ama burda ne kadardır nerden bulunur bir fikrim yok bildiğim kadarıyla gitara ufak bir arkaya bölme daha yapılıyor bunun için ama sanırım orjinaliteyi bozsaydı Steve Vai kullanmazdı diye düşünmek lazım.LuciferioN demiş ki:ya bossgtcentral e de yazdım aynen onu dediler ne kadar bu kit? gitarın orjinalitesini bozar mı?
Biraz yüksek seste feedbacker ile aynısını yapabilirsin evde.Zor birşey değil dediğin şarkı "flying blue dream" olsa gerek.LuciferioN demiş ki:satriani bi şarkısının başında böle bi feedback alıyor ve tremoloyla sesle oynuyor.. g3lerden birinde ona benzer birşey yapmaya çalıştım bende.. 😀
Şarkının ismini yazarsan sevinirim ve hangi albümde olduğunu ?LuciferioN demiş ki:yaa bu senin dediğin şarkı flying in a blue dreamden önce çalan.. arabik bi melodi hafiften hatta.. 🙂
LuciferioN demiş ki:satriani dinleyen bir insan değilim sadece g3 konserine gördüm ,belki şarkı ismini söylüyordur orada,birdaha bakayım ben
Aynen öyle 9 tane arka arkayacan_gny demiş ki:wah, comp, Preamp, overdrive, delay, chorus, reverb'e ek olarak fx1 fx2'i mi açılıo?