yigit_KORN demiş ki:
Arkadaşlar mrb...
aleti 5 gün önce aldım..preset tonları,delayi,chorusu,eq'ı,reverb'ü,FX1'i,FX2'si,distortion/overdrive'ı vs.vs derken bi türlü tam olarak bişeyi anlamama fırsat olmadı..
Preset ya da Patch tonları üzerindeyken(yani herhangi bir tondayken),aletin manuel ayarlarından bir değişiklik yaptığımızda(örneğin:60's tweed tonunda preamp türünü lead yaptığımızda),write tuşuna bastığımız zaman örnek verdiğim 60's tweed tonuna yaptığım preamp değişikliği kaydoluyormu?
Yani kısaca,herhangi bi tonda herhangi bir değişiklik yaptığımızda tonun içine işliyomu?(bi kaç kere denedim..değişikliği yapıp kaydediyorum..geri döndüğüm zaman aynı kalıyor..)
anlatabilmişimdir umarım..
saygılar...
"Preset ya da patch" derken "Preset ya da User" patch demek istedin herhalde... Neyse...
GT8'de değişiklik yapabileceğin patchler 1...35 bankalarında bulunan patclerdir(USER PATCH).
Yani 36...85 bankalarında bulunan patchlerde "write" tuşu bi işe yaramaz çünkü bunlar değiştirilemeyen (preset) patclerdir...
Onun dışında yani 1....35 bankalarında bulunan (toplamda 140 user patch)
patchlerde, patch üzerinde yaptığın bütün değişiklikler "write" tuşuyla kaydedilebilir...
Umarım seni anlayabildim ve anlatabildim...