utkuzz demiş ki:DreamofStyks demiş ki:yigit_KORN demiş ki:Evet çok haklısın DreamofStyks...
Bütün forumu okudum...Sen ve diğer emek veren arkadaşların yazıları çok bilgilendirdi saolun..
Ultra-G'yi de okudum..Ama biraz daha incelemem lazım...
Bir de arkadaşlar sözüm meclisten dışarı...''Herkes hazıra konmasın(patch konusunda)...biraz uğraşalım ve paylaşalım hadi..
saygılar...
Teşekkür ederim
http://www.turkrock.com/ftopic48601-20.html
Bu linkte Ultra-G ile ilgili geniş bir bilgi yazdım şimdi ve linkte üstteki mesajımda Ultra-G ile ilgili bir kayıt aşşağıdaki mesajımda da onboard ses kartımın line-in girişiyle yaptığım bir kayıt var var GT8+Ultra-G olarak.
Yazıyı okuyarak ve kayıtları dinleyerek daha iyi bir fikre sahip olabilirsin.
http://rapidshare.de/files/32026904/van_halen-aint_talkin_bout_love__GT-8___Onboard_ses_kart__.mp3
bu kayıtta benim dandik ses kartımla yapıldı ultra-g yok yorumun ne olucak merak ettim...
Yani ultra-g siz berbat mı oluyo her zaman?
Hayır asla berbat olmuo. Ben Ultra-G siz kullaniorum GT-8 i ki yabancı forumları takip ediorum , kimse ultra-g kullanmio normalde, ben burda ilk defa duydum bunu. sesi güzelleştiriomuş. ama bilmiorum ben denemedim. Tek başına da harika tonlar verio.
Fakat dediim gibi Aleti direk gireceksin mixere veya bilgisayara veya FRFR rigine yani bi Klavye amfisine veya power amfiye. Anca o şekilde en güzel tonu yakalarsın. Bir Amfi ye returnden girersen o sese yine de karakter katio ve kötüleşio. anca amfin senin evindeyse. o amfiye returnden girip ona göre ton yazarsan ii bişey elde edebilirsin. o zaman da hep amfiyi yanında taşırsın. GT-8 in dezavantajı burda. Böle durum değişiklerine kolay adapte olamior. Yani sen Amfi ile kullaniosundur ona göre ton yazarsın gidersin Bi konsere başka amfi vardır ton değişik, kötüleşir, veya mixere girmek zorundasındır amfi yoktur. o zaman da ii olmaz orda hemen tekrar tonunu yazman gerekir. bunla bağlı olarak tekrar levellarını ayarlamk zorundasındır dier patchlerle birlikte. sonuçta bi patch kullanmiosun.
Veya tam tersi (benim gibi) evde yaparsın tonlarını bilgisayara bağlayarak. Sonra gidersin stüdyoya orda Marshall JCM2000 vardır, returnden girersin. Bu sefer tonun bok gibi olur. orda ton yazmaya çalışırsın yine zamanın kıstılı olduu için bi boka yaramaz. Öle bi durumda mixere girmek en iisidr falan filan.
GT-8 çok güzel bi amfi modelleyicisi, harika efetkleri var. harika cleanleri var. Lead tonlarının aynısını elde edebilirsin ve illa Ultra G ye ihtiyac yok. Ama dediğim gibi alet Tek başına herşeyi gördüğü için. Onun sesini yükselticek Amfi Flat Response Full Range bişey olmalı yani , Klavye Amfisi, Mixer, Poweramp gibi. ve bhep bu şekilde kullanamlaısın hep aynı verimi almak için.