spree demiş ki:
Ben bir süredir giremedim bu foruma.Okudum yazılanları bi arkadaşımız GT-8'in sitesindeki forumlardaki yazılara bakarak kimsenin ultra-g kullanmadığını söylemiş sonrada süper bir mantık kurarak DreamofStyks arkadaşımızın kullanmasını saçma bulmuş.Yani bundan çıkartacağımız sonuç GT-8in "orjinal" sitesindeki forumlara katılan insanlar ne yapıyorsa yapın neyapmıyorsa yapmayın oluyor.Bu bana çok yanlış geliyor.DreamofStyks birşey keşfetmiş (araştırarak) ve bunu bize sunmuş.Olay bu.
Neyse ben sorumu sorayım.Ben bir ton yazdım ve hem fx1 hem de fx2 yi kullandım ve sesin karakterinde her zaman bu fx lerin ikisininde olması lazım.Ama bu rada bir sorun oluştu çünkü ben bu fx lerin hiç birini kapatmadan.Şarkının sadece küçük bir bölümünde (6 veya 7 saniye kadar) 3. bir efecte ihtiyaç duydum (pitch shifter) şimdi bunu nasıl yapıcam.
Dediğim gibi kesinlikle geçici bir süre dahi bile olsa 2 fx i de kapatmamalıyım.
ilk paragrafta söylediklerininle ilgili olarak, nedense ben öyle bir sonuç çıkarmadım, boss forumlarına hiç girmedim, ama yine de gt-8in tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum, herneyse, uzatmak yersiz, sorunla ilgili olarak da, FX' 2de ne kullanıyorsun?