kelle demiş ki:
ultra g sizde olur. çunku ultra g siz kullanan milyon tane adam var. gt8 le normalde de adam gibi ton alırsın zaten. Eğer seslerde gürültü falan hissedersen ultra g öneririm ben kendi adıma. ama ben bu gun en kral prosesorude alsam ultra g ile kullanırım.
*peki hocam...bu ultra g ile kullanılması gereken kabloyu nerden temin edebilirim. ve ultra g nereye bağlanacak. gt8 den önce mi sonra mı?
*ayrıca forumun çoğunu okudum..ve bazı arkadaşlar iki adet ultra g kullanıyor.bunun nedeni stereo ses elde etme isteği mi? ve tek ultra g benim işim i görür mü??
*bi sorum daha olacak arkadaşlar...bende cort X9 var ve en iyi tonu elde etmek istiyorum.ki mixere falan girdiğim de de ufak bi ayarla evdeki tonları yakalamak benim istediğim.bu gt8 sansamp classic le nası bir performans verir?gerçi baya pahalı bir setup olur bu.mutlaka sans amp iyi bir ton verecektir fakat bunun ultra g ile arasında ne kadar fark olur??
*son bir soru...bu gt8 de hafıza pili diye bir olay varmış ve o pil bitince bütün tonlar siliniyormuş...o pili türkiyede nerden edinebilirim?
teşekkürler şimdiden...