gt8in digital outunu kullanarak kayıt yapan var mı.
DreamofStyks demiş ki:Processor konusunda deneyimli değilsen hiç alma ilk deneyimin bununla olursa hüsran olabilir.lovermanJames demiş ki:arkadaşlar bu boss beni acaip cezbetti ya.alsammı almasammı siz ne kadar memnunsunuz?
DreamofStyks demiş ki:ben çözdüm.NorMALE demiş ki:dipgürültüsü kablo ile çözülecek iş değil. fazla ise özellikle singlle coil manyetiklerde system den input level'i -5db civarı ayarlayın 😉
melikeata demiş ki:arkadaşlar bu gt8 nasıl dönüyor fabrika ayarlarına nasıl nasıııllll??? nnolur söleyin
halilpazarlama demiş ki:vallaha yardım etsen iyi olur dostum.bu arada patchleri manuel olarak oluşturmaya başladım.midi portunun 65 dolar + kdv olduğunu öğrenince.(gerçi bu trigon fiyatı 🙂 )
soruyu anlamadım ama GT8 amfi footswitchi olarakta kullanılıyor onu biliyorum.murat_72 demiş ki:arkdaşlar gt 8 marshall mg 100dfx anfi footswitch takabiliyormuyuz :?:
dostum şöyle anlatayım ben yeni amfi aldım marshall mg100dfx footswitch var amfinin bunu boss gt 8 bağlayıp gt8 anfiye bağlayıp kullana bilirmiyim ordiver kanalarını acıp kapatmak için :?:DreamofStyks demiş ki:soruyu anlamadım ama GT8 amfi footswitchi olarakta kullanılıyor onu biliyorum.murat_72 demiş ki:arkdaşlar gt 8 marshall mg 100dfx anfi footswitch takabiliyormuyuz :?: