Boss Gt-8

arkadaslar ben korg ax300g almak uzereyken son anda vazgecip gt-8 almaya karar verdim ama yinede öncelikle demo soundlarını incelemek istiyorum... ama verilen linkler hep www.bossgtcentral.com uzerinden ve www.bossgtcentral.com kapanmis ve demo soundlara ulasilamiyor.. gt-8 in örnek seslerini bulabileceğim başka biryer var mı acaba..? :?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
İyi çalışmalar... 🙂

arkadaslar ben korg ax300g almak uzereyken son anda vazgecip gt-8 almaya karar verdim ama yinede öncelikle demo soundlarını incelemek istiyorum... ama verilen linkler hep www.bossgtcentral.com uzerinden ve www.bossgtcentral.com kapanmis ve demo soundlara ulasilamiyor.. gt-8 in örnek seslerini bulabileceğim başka biryer var mı acaba..? :?

İyi çalışmalar... 🙂

İyi çalışmalar... 🙂

İyi çalışmalar... 🙂

melihbozkurt84 demiş ki:
slm.alın bakalım arkadaşlar.bu gt-8 editör programı

http://rapidshare.de/files/9605626/GT8Editor.exe.html

buda patchleriniz

http://rapidshare.de/files/9605678/Patches.zip.html

bunları isterseniz kablo aracılı ile direk gönderin.isterseniz gt-8 editör ile açıp ordan parametrelerine bakarak eliniz ile gt-8 e girin.ikisinde aynı sonucu verir.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

daha önceden paylaşmıştım.alıntı yaptım senin için outry.😀 kib.kolay gelsin.müzikele kalın.😀

sağol bunlaır yükledim zaten.senin yadhığın bi patch var o çok güzel.ben palaşın derken bunu kastemiştim hani başka böle güzel şeyler varsa diye. 🙂

ya cok pardon bi kac kere basınca gönder'e böyle olmuş.. yarattığım kirlilik için özür dilerim... 😳

de ben bu verdiğin linkteki demoları hatim ettim dinleye dinleye , gtcentral daki demolardan bahsediyordum , eğer ulaşabileceğim bir yer biliyormusun...? yada şöle yabancı boss gt-8 forumu gibi biryer..? almadan önce iyice bir araştırmak istiyorum.. 🙂

outcry demiş ki:
sağol bunlaır yükledim zaten.senin yadhığın bi patch var o çok güzel.ben palaşın derken bunu kastemiştim hani başka böle güzel şeyler varsa diye. 🙂

yok abi sanırım bu memlekette benden başka patch yazan gt-8 le uğraşan.bu aleti öğrenmeye çalışan yok galiba. 😆 kimse patch paylaşmıyo.varsa gönderinde bizde faydalanalım dimi yaa.yani hep bizden beklenmezki. 😆 kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

Re: gt8

ESER13 demiş ki:
Merhaba bgt8 in üzerinde fx1 ve fx2 seçenekleri bunlar neden iki tane iki tane olmasının ne avantajı var?

GT-8 in var mı? varsa hiç kullanmadın mı? neyse abi 2 tane çünkü ayrı ayrı olarak fx1 den bi efect ve fx2 den bi efect i aynı anda kullanmana yatıyo.sadece bi tane olsaydı ordan bi efect kullanabilcektin sadece.olay budur.

arkadaşlar geçenlerde bununla ilgili uzun bi eleştiri yapmıştım.ama gene yazıyorum.bişeyler sormadan önce gözünüzü seviyim kurcalayın aleti biraz.okuyun araştırın.hazırcı olmayın. :!: :!: :!: yani burda eleştirim tek kişilik değil kimse üstüne alınmasın. :!: kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

melihbozkurt84 demiş ki:
ESER13 demiş ki:
Merhaba bgt8 in üzerinde fx1 ve fx2 seçenekleri bunlar neden iki tane iki tane olmasının ne avantajı var?

GT-8 in var mı? varsa hiç kullanmadın mı? neyse abi 2 tane çünkü ayrı ayrı olarak fx1 den bi efect ve fx2 den bi efect i aynı anda kullanmana yatıyo.sadece bi tane olsaydı ordan bi efect kullanabilcektin sadece.olay budur.

arkadaşlar geçenlerde bununla ilgili uzun bi eleştiri yapmıştım.ama gene yazıyorum.bişeyler sormadan önce gözünüzü seviyim kurcalayın aleti biraz.okuyun araştırın.hazırcı olmayın. :!: :!: :!: yani burda eleştirim tek kişilik değil kimse üstüne alınmasın. :!: kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
fx1 deki efektler fx2 dede var diye sordum bu kafamı karıştırmıştı gt8 in üzerinde yazılı olan tonlar biraz ham yeniden düzenlenmesi lazım ama harika tonlar yaratabilmek size kalmış bişey bu yüzden pach paylaşımına önem verelim arkadaşlar

ESER13 demiş ki:
melihbozkurt84 demiş ki:
ESER13 demiş ki:

fx1 deki efektler fx2 dede var diye sordum bu kafamı karıştırmıştı gt8 in üzerinde yazılı olan tonlar biraz ham yeniden düzenlenmesi lazım ama harika tonlar yaratabilmek size kalmış bişey bu yüzden pach paylaşımına önem verelim arkadaşlar

fx1 dekilerin fx2 dede olmasının sebebide aynı.fx1 den 2 efecti aynı anda kullanabilmek için.bu arada ton paylaşımı oyında ben elimdekilerin hepsini verdim.benden başkada paylaşan olmadı sanırım.ama kendinizin tonlar yaratmaya çalışması bu açıdan paylaşma olayından daha yararlı diye düşünüyorum.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

Boss GT8 nerden alrım?

Selamlar,

Ben yeni Boss GT8 almak istiyorum. İstanbuldayım, nerde var alayım?

Teşekkürler.

melih dostum midi kablosunu bağlıyorum bilgisayarın midi girişine iki uclu midi kablosunu boss gt 8 burda bır sorun olmuyor ama patches dosyalarını kaydettikten sonra boss gt editör programını acıyorum yukarı kısımda iki ok var actığım patches yuklemek için aşağı okuna basıyorum ama işlem tamamlanmıyor yani yüklenmiyor boss gt 8 ekranında wrıte cıkmıyor ne yapmam gerekiyor ..??? :?: :?:

murat_72 demiş ki:
melih dostum midi kablosunu bağlıyorum bilgisayarın midi girişine iki uclu midi kablosunu boss gt 8 burda bır sorun olmuyor ama patches dosyalarını kaydettikten sonra boss gt editör programını acıyorum yukarı kısımda iki ok var actığım patches yuklemek için aşağı okuna basıyorum ama işlem tamamlanmıyor yani yüklenmiyor boss gt 8 ekranında wrıte cıkmıyor ne yapmam gerekiyor ..??? :?: :?:

abi ses kartın neydi? bi kaç ayar gerekiyoda.ses kartını söyle yardıcı oluyum.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

aynı sorun bende de oluyo iyi ki sormuşsun. bende elle ayarlıyodum bakarak efektlere.

aletin normal konumundan farklı bi konumda mı olması gerekiyo? ya da sistem ayarlarında bi değişiklik mi yapmam lazım? bağlantılarda doğru in-out a

Geri