calarsaatgitar demiş ki:ne demek efenm eleştiriler süper yararlıdır bende hemen açıklayayım.
vah pedal kullanabilmek için bir vah pedalımın olması gerekiyor ve bu aralar vah alcak para pek yok....araba aldım çünkü 🙂...ayrıca cry baby falan kullanmayı düşünmüyorum çünkü çok kötü o vah lar....v-amp taki vah ise iğrenç ötesi onu kullanıcağıma hiç kullanmam şeklinde düşünüyorum.....ama bi arkadaşta morley 2 var.... bana al kulan dedi bi de taşımak gerekiyor falan ama yakında alcam kurcam...
ton ve gain olayına gelince.....ilk öncelikle şarkıda gerekli olan gain değil ilk bakışta öyle geliyor ama ben o konuyu çok düşündüm tınlama problemi olduğunu ve gainmiş gibi göründüğünü biliyorum ama esas o şakıyı tınlatmayan şey gainden ziyade fenderlerden sert ton çıkmaması ama genede ben bi daha ki sefere gaini açıcam ki sen de gör ama gene olmayacak .... biraz ses de vermek lazım hem ayriyetten o şarkı için...ama belki biraz daha iyi olabilir...bir de itiraf etmek gerekirse hemen çalmamız gerektiği için program akışı gereği pek zaman olmuyor eğilip tekrar ayar yapmak için...bi de tabi her şeyden önemlisi benim şarkının solosunu çıkarmam gerekiyor hala işkembeden atıyorum hatırladığım kadarıyla.....tavsiyelerin için teşekkür ederim ben pek belli olmaz eksikler düye düşünmüştüm ama bi daha ki sefer dediğin gibi yapalım ve nolcak görelim...