him21 demiş ki:calarsaatgitar demiş ki:Ulu müzisyen Him31, müzisyenlikle saygılı olmak ve terbiyeli olmak farklı şeylerdir ... Kimse bizimle böyle konusamaz, ister Ahmet Necdet Sezer ol ister Miles Davis ol...
Daha ilk mesajındaki uslübundan belliydi senin niyetin...yani yapıcı ve gercekten fikrini belirtmeye yönelik deildi, ...Eğer adam gibi yazsaydın bizde adam yerine koyardık....
Him 21 seni sevmiyoruz forumumuzda istemiyoruz...haydi git burdan....🙂 bi daha yazma, mümkünse internet' e bile girme....
kimsiniz kaç kişisiniz beni sevmiyosunuz ve sen kimsin ki bana kendi toprak damımda parasını vererek girdiğim internetten çıkmamı ve bir daha girmememi istiyorsun ayrıca bir yerde şaşırdın ya olsun sen zaten biraz şaşkınsın ama ben seni adam yerine almadığım için bu tarz konuşuyorum senin beni adam yerine almana gerek yok çünkü seni ben öle görmüyorum karşıda tabiki bir erkan oğur yada serdar öztop yada ne bilim bir ustadım var ken dikkatli konuşurum sen kimsin ki zibidi daha dün gitar çaldın adammı oldun diyorum sana birde ekliyim bak uğraşmayın en iyisi yiyin oturun boş ver yani kötü müzisyenlersiniz demiyoum ama yanlış şeyler yaptığınızı sölüyorum madem bu kadar iisiniz açılın istanbula doğru bakalım yiyomu 😉 neyse ya boşverin siz beni adam yerine koymayın bir daha da direkt sataşma olmadam yazmam sizin o tarafınızı fazla kaldırmışlar AYRICA AHMET NEJDET SEZER olsaydım gitarın tellerini bir tarafların abile sokabilrdim onuda söliim sana hadi iii düğünler size kofti baro seni
Him 31 cigim madem bu kadar güvenin var kendine acıkla kim oldugunu ...Punk serkan kardeşimle ziyaret edelim bigün seni yüzyüze görüşelim...hem müzik konusunu tartışırız hemde müzisyenliğini görürüz...Serdar Öztop' u üstad belirlediğine göre acayip kral bir müzisyen olmalısın 🙂 Ayrıca birisine saygılı davranmak için onun üstad olması gerekmez....Böyle düşünmek aptallara mahsustur... şu senin gitar telleriyle ilgili fikrin hakkında sana söylemek istediklerim var....Özgüven iyi bişeydir ama kimliğini acıklayarak yapma cesaretin varsa....Noldu yemedi mi ? 🙂