Çalar Saat

wantedvocal demiş ki:
düşüncelerimin sizi tanıyor olmamla ilgisi yok onu söylemek isterim önce(Osman'a)🙂 neredeyse hepsini tanıyorum ve seviyorum ama arkadaşlık ayrı bi durum(bu kadar da klişe olur mu yaw)
bi de gitaristinize hastayım🙂 Görkem Bey, o performans, gitar çalınırken yapılan scat'ler falan hakkaten de.... bi de köpeğinize hastayım. hatta onun için bi de şarkı yaptım: "arım balım peteğim gülüm dalım...." diye gidiyo. beni pek sevmedi ama neyse 🙂
kolay gelsin hepinize, çok çalışmayın da gelin BIOS'a da bi gün yaw 😀

Cagıl hanm cok teşekkür ederiz yorumlarınız için valla çok güzel yazmıssınız, sana ödediğimiz para helal olsun 🙂 en kısa zamaqnda gelicez bios a aklımızda görüşmek üzere..herkese de cok selamlar

portnoy demiş ki:
sevgili çalar saat grubu üyeleri,bize yardım etmeniz çok sevindirici,msn adresim:[email protected]. biz şu an çarşamba günleri opus ta sahne almaktayız.sizin müziğinizden,tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.msn de detaylı konuşabiliriz.him31 hakkında artık konuşmak istemiyorum.kendisi bize de ayıp etti.ayrıca burda kaliteli müzisyenlere,emek verip para kazananlara da ayıp ediyor.bize yaptığı şey 2 kere vokal denemesi için bizi ekmesiydi.üstüne yemeğe falan çağırdı,ama geçti bolu pazarı...
bu işler emek,yürek,azim ister kardeş.çalar saat üyeleri msnde görüşmek üzere.başarılar.
drums@rakkas

cok teşekkürler eyvallah msn de görüşürüz 🙂

salı günkü cemseyşın partisi ketifli geçmiştir ilgililere duyulur ....

salı cuma beri ve carsamba cumartesi ooze da calar saat ceşitli müzikler yapmaktadır...Yaptıgı müzikleri dinlemek isteyenleri bekleriz efem...herkese sevgiler...
Ayrıca forumumuzun düşman işgalinden (him 31 ) 🙂kurtuluşunun 1 .haftası nedeniyle temsili milis kuvvetleri bugün ooze da kısa bir gösteri gercekleştiricektir...

Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde havalar güzelleşmekte ve polenler alerjilerini sümkürecek insan aramaktalar....Kediler ise gözleri dönmüş vaziyette sokaklarda koşuşturmaktalar...Çiçekler güzel güzel kokular salgılamakta, ağaçlara salıncaklar kurulmakta...Ne güzel, yurdum insanı çeşitli etkinlikler düzenlemekte....Bu etkinlikler içinde bacak kesmece, toplu folklör katliamları, Balina derisi yüzüp gülmece ve rock konserleri gibi etkinlikler yer almaktadır....Çalar saat bu etkinliklerden Balina derisi yüzüp gülmece adlı etkinlikle ilgilenmektedir... Önümüzdeki günlerde çeşitli balinaları çeşitli üniversiteler de ve de şenliklerde yüzeceğiz sonrada nıhıhıhahaha die güleceğiz...tam tarihleri belli olunca grubumuzun haber elçisi vede baş belası bendeniz tarafından duyurulucaktır.....

calarsaatgitar demiş ki:
him21 demiş ki:
portnoy demiş ki:
arkadaşlar,ben bu adamı tanıyorum,beş para etmez bir insandır=him31.insan dedim inşallah fazla gelmemiştir.bence çalar saat çok iyi ve tecrübeli müzisyenlerden kurulu bir grup,soundları da çaldıkları müzik tarzına göre gayet iyi.eğer yaptıkları müziği sevmiyorsanız dinlemeye gitmezsiniz.bu kadar basit,burada emek harcayan,yıllardır bu işi yapan,bu işten para kazanan insanları suçlamaya hiç gerek yok.ki zaten işlerini gayet iyi ve profesyonelce yapıyorlar.keşke imkanım olsa da tecrübe edinsem,sahnede lazım oluyor çünkü.kolay gelsin.

dostum ayıp ediyosun sen beni dinledinmi yada sahnede beni gördünmü yada seninle tanıştıkmı sadece telefonla konuştuk şöle bir olay oldu şimdi anlatamıyacağım nedenlerden' tamamen kişisel 'dolayı arkadaşların çağırdığı studyoya gidemedim hemde iki sefer üst üste oldu çok üzüldüğümü özür dileklerimi onlara ilettim hatta adam zannedip evime yemeğe çağırdım yok neymiş gitaristleri istemezmiş biraz soğuk adamlardı gerçe eray kardeşiidi ama eğer bana bu yorumu yapabiliyosan erkek gibi yüzüme yapman gerekirdi dimi kardeşim buradaki bu adamlar ne halt yaptıkları önemli değil önemli olan eleştiri almadıkları herkes eleştiriyi alabilmeli bu adamlar yetersizler yetersiz oldukları içinde eleştiri yapıldığında gaza geliyolar ve kaba kuvvet kullanmak istiyolar ki o çok zor yani eray cım bak seninle i kötü dohbet ettik dertleştik bu şekilde yazmassan ii olur yarın öbürgün buradaki herifler sana yardım etmezler ben yardım ederim onuda söliim sana neyse eray böle yorumlar atma kardeşim bak kardeşim diyorum çünkü sizi kırdığımı biliyorum siz çalışan emek veren insanlarsınız bu adamlarda öle ama sizede ilerde yorum yapılınca adam gib cevap verin oldu ciğer hesabına gelince o oralardan tartılmaz ve paha biçilmez eraycım ciğeri beş para etmez lafını senin gibi bir arkadaşa hiçyakıştıramadım hadi burdaki elemanlar sölese hahaha derim geçerim ama istirham ediyorum bir dha böle bir konuşma yaşamıyalım sevgiyle kal

Bizde yardım ederiz sana, istirham ederiz hatta 🙂
Ne kişiliksiz yalaka birisiymişsin sen him 31...Adam sıvamış sana neler demiş hala istirham ediyosun ....yuhh diyorum sana o kadar ....bide alkışlıyorum yüzsüzlüğün böylesini...

ulen arkadaşım, bir yazdıklarımı oku ondan sonra yaz ne adammışsın sen içip içip demi yazıyonburda yoksa hakketten normal hayyattada dengesizmisin bak sen cidden kaşıntılı isen onu söle bana yani bizzat yardım ederiz buradan sana allah allah kes kardeşim yetmedimiyediğin okka gibi laflar allah allah ne halt yersenzi yiyin ya beğenmiyorum ustad beğenmek zorundamıyım allah allah ayrıca sen yüzsüzlük görmemişsin bak sabır ediyoruz laf sölemiyoruz diye salladında salladın ama yeter artık ne zannediyosun üstad sen kendini nesin ne değilsin ya bende müzisyenim efet şu an fethiyedeyim blues rock regi ve hard rock ve bazende alternatif çalıyoruz ne var bende sana bar ismimi veriyim sen kavga mı etmek istiyosun anlamadım ki bu laflar ne yani sen kimin azıyla kimi rencide ediyosun ki ayrıca sen kimsin orada çalman senin ii olduğunumu gösteriyo yani? benim kimler ile bağlantıda olup olamadığımı nerden biliyosun sen kendin hakkında bilgi verde bilgilenelim biraz ilahmısın nesin sen ya merak ettim ben boyna sallıyon böle ulem ii çalsan nolcak sonuç olarak beli bir potansiyel içindesin ne üreticisin nede sanatçı müzisyensin len işte sanatmı yapıyosun sen yani sen ii çalarak kendi tarzınımı icra ediyosun yuh be kardeş senide bir halt zannedip yazdık çizdik ama gerçekten anlama özürün var yani

him 31 senin gibi tiplerle kavga edilmez,sen bağlantıya geçsen ne olacak?herkesin bir hedefi ve yolu var,çalarsaat te kendi yolundan ilerliyor.illa albümmü çıkarması gerekiyor?illa seyirci toplaması mı gerekiyor(seyircisi fazlasyıla ve ünü de fazlasıyla var).sen bi albüm çıkar,bişiyler yap,nolcak lem fethiyede çalmakla?bırak çalarsaati biz bile çıkar geliris o fethiyedeki bara,seni de ordan kovarlar biz çalarız,heheheh.
son söz olarak fazla kaşınma,kaşırlar diyecem ama,sen kaşınmaya değcek biri değilsin.

him21 demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
him21 demiş ki:
portnoy demiş ki:
arkadaşlar,ben bu adamı tanıyorum,beş para etmez bir insandır=him31.insan dedim inşallah fazla gelmemiştir.bence çalar saat çok iyi ve tecrübeli müzisyenlerden kurulu bir grup,soundları da çaldıkları müzik tarzına göre gayet iyi.eğer yaptıkları müziği sevmiyorsanız dinlemeye gitmezsiniz.bu kadar basit,burada emek harcayan,yıllardır bu işi yapan,bu işten para kazanan insanları suçlamaya hiç gerek yok.ki zaten işlerini gayet iyi ve profesyonelce yapıyorlar.keşke imkanım olsa da tecrübe edinsem,sahnede lazım oluyor çünkü.kolay gelsin.

dostum ayıp ediyosun sen beni dinledinmi yada sahnede beni gördünmü yada seninle tanıştıkmı sadece telefonla konuştuk şöle bir olay oldu şimdi anlatamıyacağım nedenlerden' tamamen kişisel 'dolayı arkadaşların çağırdığı studyoya gidemedim hemde iki sefer üst üste oldu çok üzüldüğümü özür dileklerimi onlara ilettim hatta adam zannedip evime yemeğe çağırdım yok neymiş gitaristleri istemezmiş biraz soğuk adamlardı gerçe eray kardeşiidi ama eğer bana bu yorumu yapabiliyosan erkek gibi yüzüme yapman gerekirdi dimi kardeşim buradaki bu adamlar ne halt yaptıkları önemli değil önemli olan eleştiri almadıkları herkes eleştiriyi alabilmeli bu adamlar yetersizler yetersiz oldukları içinde eleştiri yapıldığında gaza geliyolar ve kaba kuvvet kullanmak istiyolar ki o çok zor yani eray cım bak seninle i kötü dohbet ettik dertleştik bu şekilde yazmassan ii olur yarın öbürgün buradaki herifler sana yardım etmezler ben yardım ederim onuda söliim sana neyse eray böle yorumlar atma kardeşim bak kardeşim diyorum çünkü sizi kırdığımı biliyorum siz çalışan emek veren insanlarsınız bu adamlarda öle ama sizede ilerde yorum yapılınca adam gib cevap verin oldu ciğer hesabına gelince o oralardan tartılmaz ve paha biçilmez eraycım ciğeri beş para etmez lafını senin gibi bir arkadaşa hiçyakıştıramadım hadi burdaki elemanlar sölese hahaha derim geçerim ama istirham ediyorum bir dha böle bir konuşma yaşamıyalım sevgiyle kal

Bizde yardım ederiz sana, istirham ederiz hatta 🙂
Ne kişiliksiz yalaka birisiymişsin sen him 31...Adam sıvamış sana neler demiş hala istirham ediyosun ....yuhh diyorum sana o kadar ....bide alkışlıyorum yüzsüzlüğün böylesini...

ulen arkadaşım, bir yazdıklarımı oku ondan sonra yaz ne adammışsın sen içip içip demi yazıyonburda yoksa hakketten normal hayyattada dengesizmisin bak sen cidden kaşıntılı isen onu söle bana yani bizzat yardım ederiz buradan sana allah allah kes kardeşim yetmedimiyediğin okka gibi laflar allah allah ne halt yersenzi yiyin ya beğenmiyorum ustad beğenmek zorundamıyım allah allah ayrıca sen yüzsüzlük görmemişsin bak sabır ediyoruz laf sölemiyoruz diye salladında salladın ama yeter artık ne zannediyosun üstad sen kendini nesin ne değilsin ya bende müzisyenim efet şu an fethiyedeyim blues rock regi ve hard rock ve bazende alternatif çalıyoruz ne var bende sana bar ismimi veriyim sen kavga mı etmek istiyosun anlamadım ki bu laflar ne yani sen kimin azıyla kimi rencide ediyosun ki ayrıca sen kimsin orada çalman senin ii olduğunumu gösteriyo yani? benim kimler ile bağlantıda olup olamadığımı nerden biliyosun sen kendin hakkında bilgi verde bilgilenelim biraz ilahmısın nesin sen ya merak ettim ben boyna sallıyon böle ulem ii çalsan nolcak sonuç olarak beli bir potansiyel içindesin ne üreticisin nede sanatçı müzisyensin len işte sanatmı yapıyosun sen yani sen ii çalarak kendi tarzınımı icra ediyosun yuh be kardeş senide bir halt zannedip yazdık çizdik ama gerçekten anlama özürün var yani

🙂 hala bizim iyi çalmadığımızı düşündüğün için kızdığımızı zannediyorsun dicem ama zannetmiyorsun biliyorum ...neyse hadi bak cevap yazmıcam bu sefer..kendini iyi bak..... byeeee

portnoy demiş ki:
him 31 senin gibi tiplerle kavga edilmez,sen bağlantıya geçsen ne olacak?herkesin bir hedefi ve yolu var,çalarsaat te kendi yolundan ilerliyor.illa albümmü çıkarması gerekiyor?illa seyirci toplaması mı gerekiyor(seyircisi fazlasyıla ve ünü de fazlasıyla var).sen bi albüm çıkar,bişiyler yap,nolcak lem fethiyede çalmakla?bırak çalarsaati biz bile çıkar geliris o fethiyedeki bara,seni de ordan kovarlar biz çalarız,heheheh.
son söz olarak fazla kaşınma,kaşırlar diyecem ama,sen kaşınmaya değcek biri değilsin.

Azından bal damlıyor valla :alkıs

ÇALAR SAATTT SLMLAR..OSMANADA SLM 😛 ılk kez çarsamba gunu dınledım sızı sızdende hbrım yoktu anemı için gelmıstımbaktım ısz warsınız ılk önce cok iisinizz ya neden burda böle yerler yok gercı olsada burdaa tutmuo:😀 nese sık sk dınlemeye gelıcem artıık napalım 6 saatlık yok sızler ıcın cekılır hale gelıcekk artık

Çok teşekkür ederiz, bekleriz her zaman.....
Madem Fethiye' desin bak Him 21 barda çalıomuş orda, tanışsanıza hard rock reggie blues pop caz alternatif her sey calıolarmış hem ....Bizden cok iyi çalıolardır, bizi begendiğine göre onları hayli hayli beğenirsin 🙂

calarsaatgitar demiş ki:
Madem Fethiye' desin bak Him 21 barda çalıomuş orda, tanışsanıza hard rock reggie blues pop caz alternatif her sey calıolarmış hem ....Bizden cok iyi çalıolardır, bizi begendiğine göre onları hayli hayli beğenirsin 🙂
aa o kım yaa 🙂 kesın tanıorumdurda burda öle barda cıkan tek grup war oda BOHEM yanı ... hangı barmıss all allaa

him 31 sallıyodur gene.ağzı olan konuşuo.heehhe.valla şimdi de bohem benim grubum derse hiç şaşırmamak lazım.allahtan böle internet gibi bi ortam var,böle him gibi tipler sallayıp sallayıp duruyo rahatça,yoksa gelip suratınıza bile söyleyemez.bak sana ne dicem him31,bazı barlarda liseli gruplar çıkıo gündüzleri,çoluk çocuk hareketler üst seviyede oluyor.sana da öyle bi grup bulalım,for whom the bell tolls çalıp gaza gelirsin,beleşe 2 bira da içersin.bu da işin cabası.fethiyeden bize çam balı göndersene.hehehepuahahrrngg

portnoy demiş ki:
him 31 sallıyodur gene.ağzı olan konuşuo.heehhe.valla şimdi de bohem benim grubum derse hiç şaşırmamak lazım.allahtan böle internet gibi bi ortam var,böle him gibi tipler sallayıp sallayıp duruyo rahatça,yoksa gelip suratınıza bile söyleyemez.bak sana ne dicem him31,bazı barlarda liseli gruplar çıkıo gündüzleri,çoluk çocuk hareketler üst seviyede oluyor.sana da öyle bi grup bulalım,for whom the bell tolls çalıp gaza gelirsin,beleşe 2 bira da içersin.bu da işin cabası.fethiyeden bize çam balı göndersene.hehehepuahahrrngg
walla alla alla kımmıs bu ya cok merak ettım walla ... arada fethıyede kaynıoda onada dıkkat edelım buralı deılım ama🙂 yanı balımızda gusel kı😀

portnoy demiş ki:

hodri meydan gel fethiyeye bir barda çal bende ekstradan senin gelip elini öpücem ozaman ne diyim bu iş ii çalmak ta değil ii tanımaklada alakalı sen istediğin kadar ii müzisyen o ki böle böbürlendiğine göre değilsin bunu aktaramıyosan ki aktarmakta bir başarıdır... sıfırsındır ... ok

the_black demiş ki:
portnoy demiş ki:
walla alla alla kımmıs bu ya cok merak ettım walla ... arada fethıyede kaynıoda onada dıkkat edelım buralı deılım ama🙂 yanı balımızda gusel kı😀

genelde hisar önünde çıkarız bilmiyorum büyük ihtimalle duymuşsundur barlara giriyosan Promil diye bir grup ben onun vocalistiyim

the_black demiş ki:
calarsaatgitar demiş ki:
aa o kım yaa 🙂 kesın tanıorumdurda burda öle barda cıkan tek grup war oda BOHEM yanı ... hangı barmıss all allaa

sanırım duydum o elemanları ama sen aynı müzik türünden bahsettiğine eminmisin anlayamadımda çünkü bizim tarzımızda yapan zaten bir kaç grup var istanbuldan izmirden gelenlerde tutunamıyolarmış sanırım repertuar ters geliyomuş öle bir hikaye var bende yeniyim zaten grupta afişler felan basılıyo yakında görüsün heralde ya promil diye baktığında görmemek için klör olmak gerek sadece barlar değil oteller ve büyük yerlerdede yani büyük barlarlada işlerimiz olucak hımm sahi arkadaş bak ne güsel sölemi şonları beğendiğine göre bizi hayli hayli beğenirsin bak en azından biz ukela değiliz gelirsen muhakkak bekleriz 😉 ayrıca tabiki ne dinlediğini bilmeden bizi beğeniceğini söyleyemem herkes herşeyi sevicek veya dinleyecek diye bir şey yok benim anemi hoşuma gitmez sen hayran kalırsın bu belli olmaz tamamen müzik kültürü ile alakalı bir kıstas bu aman işte herneyse afişlerde görürsün

portnoy demiş ki:

yok eray ne sallıcam olum ya hayret bende diyorum kim bu hımm rakkas sizide dinleyelim bakalım bir ara 😉 o böbürlü gitaristin bakalım ne durumda neyse ben yine birşey söylemiyim siz daha pişiyodunuz dimi ii pişmeler olunca ben altınızı kapatırım

senin duyacağın kadar popüler bir adam değilim ya popülerler burada 😀 neyse hisar önünde çok barda çıkmışlar zaten ben bu sene dahil oldum onlara

Geri