portnoy demiş ki:valla en güzeli de bu.seni sevmiyorum the-black.ama bunu problem etmeyip,medenice karşılamanı tebrik ediyorum.ayrıca oltayı sana attığım yok,him31 gibi olamam zaten😛 onun taklitlerinden sakınınız.(bu mesajı özelden atabilirdim,atmadım.neden?foruma katkı.heheheh)
sızın keyfınız foruma yansıdı normadır öle gecmesı 😀 ya bız yokuzya ondan öle oluo 😀calarsaatgitar demiş ki:Arkadaşlar dün ilk defa bir parti keyifsiz geçti...Pek güzel olmadı yani, gelmeyenler cok şey kaçırmadı zira insanlar pek bi durgundu...Hayırdır diyelim, bi dertleri vardı heralde tekstilcilerin, neyse 🙂 kumaş fiyatlarımı düştü ne olduysa 🙂
silmarillion demiş ki:seni bende sevmiyorum the_black..hatta gıcık oluyorum...sebebinide bilmiyorum,bilmekte istemiyorum...
çalarsaatgitarcım böle diyosun sonra millet sayfalara kastımız olduğunu düşünüyo yanlış anlıyo 😀calarsaatgitar demiş ki:Görüyormusunuz arttıracağınız bir sayfa nelere mal oluyor..... Yalnız benim anlamadıgım nokta bana ne oluyor....Böyleyse böyle ben niye yazıyorum bunları herkes biliyodur bunları zaten ...Acaba bilmekten ziyade söylemek bir erdemdir diye mi düşünüyorum...Yok öyle düşünmüyorum....🙂 Sadece sayfa sayısıyla doğru orantılı olarak selam vermediğim insan sayısıyla cibinliğin hacmi büyüsün die yazıyorum....Neyse haydi kolay gelsin...🙂
psykhe demiş ki:puhahahhahaaa
çalarsaatgitarcımsana ne olmuş böle
akşam oozeda çok mu içtin güselim
yoksa başka birşey mi bu
boyut değiştirdin
eyvah eyvah
🙂
IbanezRB demiş ki:Görki ! iron maiden falan demişsin ne ayak eski günler,Malmsteen falan..Olm ağlıycaktım valla yazıyı okurken.Madem çalcanız onlardan bişey şarkı seçimini bana bırak yaw.
iron maiden : 2 A.M. çalın kardeşim.Biz çalcaktık ama her nedense bi türlü nasip olmadı.Bari sizden dinliyim şarkıyı 🙂 😉 P)
the_black demiş ki:oppss bn aranıza girdım sanırım 😀
😀 way wayy saol beah neye benzetcen merak ettım dogrusu 😀IbanezRB demiş ki:the_black demiş ki:oppss bn aranıza girdım sanırım 😀
Bunu bir alışkanlık haline getirme istersen 🙂 Yoksa yemekten hiç zevk almadığım bir ota benzetebilirim seni 🙂 😛