silmarillion demiş ki:g-string demiş ki:silmarillion demiş ki:g-string demiş ki:silmarillion demiş ki:g-string demiş ki:gözümüz yollarda kaldı,hoşgeldin..böle kaliteli bi grubun forumu 2. 3. sayfalara düşmemeli :!:
ciddi olamazsın 8O
walla çok cidiiyim..
çok abuk birşey bu yani böyle düşünebiliyorsan eğer hakikaten diyecek birşey yok..en güzel cevabı görkem vermiş aslında zaten forumda birinci sayfada olmayı ne kadar önemsediklerini ( :!: ) anlatarak..
ee??yani?? benim neyi ne şekilde düşündüğüm seni niye bukadar alakadar ediyo onu anlayamadımm..elbetteki bütün gruplar önemsiyo forumlarını..
aslında hiçte komplike bir durum değil ve gayet basit bir mantığı var ama yinede anlayamamana şaşırmadım...senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalışayım o zaman..şöyle ki : sen şu anda forumdasın...düşüncelerini buraya göndermen demek insanların bunlar hakkında yorum yapmasınada izin vermen demek oluyor..tartışma platformu falan gibi tabirlerde kullanılıyor forumlarla ilgili (belki birşey anımsatır)yani sana özel ilgi gösterdiğim için,ya da özellikle senin düşüncelerinle ilgilendiğim için burada bekleyip sana cevap yazmıyorum..düşünceni yanlış buluyorum ve buna yorum yapıyorum..yine anlayamadıysan tekrarlı ve yavaş oku.. 8O :arrow: 😆
bütün gruplar forumlarını önemsiyor mu onu bilemem ama kaliteli bir grup 2. 3. sayfalara düşmemeli diye bir cümle kurmuş olman çok trajik senin açından..ne alakası var kalite ile sayfa sayısının..
😆 walla çok güldüm yazdıklarına..trajik hı.. 😆 😆